Redactia.ro
Home » Monden » Cât de săracă a fost Maria Dragomiroiu: „ Nu aveam bani să iau pâine”

Cât de săracă a fost Maria Dragomiroiu: „ Nu aveam bani să iau pâine”

Puțini sunt cei care știu că interpreta de muzică popular a dus o viață grea. Fanii acestea văzând-o artista fără griji.

Totuși din punct de vedere financiar, artista nu a stat tocmai cum pare. Aceasta declară că a cunoscut sărăcia și că a trecut prin clipe grele în care s-a considerat neputincioasă, mai ales când nu avea hrană pentru copii ei, nu avea o locuință mare și împărțeau toți o camera.

Cântăreața a cunoscut sărăcia

Celebra interpretă de muzică populară are în spate o carieră impresionantă și muți oameni o idolatrizează. Povestește că acum nu mai are probleme financiare, dar drumul nu a fost ușor deloc. Ea a locuit alături de soț și cei doi copii într-o singură cameră, la demisolul unui bloc înainte de a intra în lumea muzicii populare. Avea lipsuri financiare încât uneori nu-și permitea o pâine.

Carieră la București

Abia când s-au mutat în București în 1970, a început să muncească intens în clădirea unei cariere muzicale. Ca drept dovadă, trofeul ,,Floarea din grădină” a fost cel care i-a deschis artistei calea spre succes.

„Eram foarte săracă! Nu aveam bani să iau pâine a doua zi pentru copii. Norocul meu a fost ca am început sa cant, din cântec mi-am crescut copiii.

Când erau mici, îmi doream sa ajungă să nu mai facă pe ei. Nu aveam pamperși atunci, spălam de mâna aplecată peste cada, fierbeam într-un cazan scutecele.

Am stat lângă fostul restaurant Budapesta, în 75 s-a inundat din cauza lucrărilor la metrou. Stăteam la demisol, tot într-o cameră, cu soțul și cei doi copii.

Atunci a intrat apa de aproape un metru, nu se mai putea sta acolo. De la primărie mi s-a dat repartiție în Berceni, într-un apartament cu trei camere. Eram foarte fericita ca aveam alte condiții pentru copii” a povestit Maria Dragomiroiu, potrivit starpopular.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: