Redactia.ro
Home » Monden » Cât mai ține serialul „Las Fierbinți”? Mihai Bobonete: „Se termină”

Cât mai ține serialul „Las Fierbinți”? Mihai Bobonete: „Se termină”

Cât mai ține serialul „Las Fierbinți”? Mihai Bobonete: „Se termină”

Într-o dezvăluire care a surprins și întristat fanii serialului românesc de succes „Las Fierbinți,” actorul Mihai Bobonete a anunțat că povestea personajelor iubite de telespectatori ar putea să-și încheie cursul în 2025. Serialul, care a debutat în 2012 și a devenit un fenomen în rândul publicului român, a captivat inimile spectatorilor de-a lungul anilor cu umorul său inconfundabil și personajele memorabile. Iată toate detaliile!

Cât mai ține serialul „Las Fierbinți”

Într-o discuție cu colega sa de platou, Anca Dumitra, Mihai Bobonete a explicat că, în opinia sa, „Las Fierbinți” se va încheia până în anul viitor.

„Cât mai ține Las Fierbinți? Cred că undeva prin 2025 se termină”, a spus Mihai Bobonete, potrivit RTV. 

Această proiecție a stârnit curiozitatea și emoțiile fanilor, aducând în discuție viitorul serialului care a devenit o parte importantă a vieților lor.

Anca Dumitra, care interpretează unul dintre personajele cheie din serial, a subliniat că finalul nu va fi ușor pentru nimeni, deoarece „Las Fierbinți” a devenit o parte esențială a vieților lor de-a lungul anilor. Ea a menționat că legătura specială dintre actori și personaje face ca momentul despărțirii să fie încărcat de emoții intense.

„Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță e că atunci când va fi finalul nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, a spus Anca Dumitra, conform RTV.

Serialul „Las Fierbinți” a fost o adevărată reușită în televiziunea românească, aducând zâmbete și amuzament în casele a milioane de telespectatori. Personajele carismatice și poveștile lor pline de umor au făcut din acest serial un adevărat fenomen de televiziune.

„Am văzut o ştire, cum că se închide podul de la Cernavodă pentru renovare, iar traficul va fi deviat pe Giurgeni, eu fiind de la Giurgeni. Şi mi-a venit asta cu „Văru’ de la Giurgeni”. Feedback-ul a venit repede, foarte multă lume întreba cine sunt, iar personajul a fost foarte îndrăgit”, povestea Mihai Bobonete

Mihai Bobonete, despre decizia de a se apuca de actorie

Pentru Mihai Bobonete, acest proiect a reprezentat un punct de cotitură în cariera sa. Deși a studiat Electrotehnica la Facultatea din Craiova, sfatul prietenului său Octavian Strunilă l-a determinat să înceapă o carieră în actorie. Astfel, Mihai Bobonete a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de comedie din România.

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Octavian Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, a povestit Mihai Bobonete, potrivit sursei citate. 

Pentru mulți fani ai serialului, vestea despre posibila încheiere a „Las Fierbinți” va fi o desprindere dureroasă de personaje și poveștile lor. Cu toate acestea, această decizie este o parte naturală a evoluției oricărui proiect artistic, iar Mihai Bobonete și echipa de producție merită recunoașterea pentru munca lor impresionantă și pentru amuzamentul adus publicului român.

Cu încă un sezon sau mai multe rămâne de văzut, fanii vor rămâne cu amintirile frumoase și cu bucuria adusă de „Las Fierbinți” în inimile lor. Serialul a demonstrat că umorul de calitate poate aduce oamenii împreună și poate crea legături puternice între telespectatori și personajele lor preferate.

Astfel, în timp ce se apropie un posibil sfârșit pentru „Las Fierbinți,” putem să ne amintim cu drag de toate momentele amuzante și de fiecare personaj care ne-a făcut să zâmbim de-a lungul acestor ani. Oricare ar fi viitorul acestui serial, amintirea sa va rămâne vie în inimile fanilor și va continua să aducă bucurie și râs în lumea televiziunii românești.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: