Redactia.ro
Home » Monden » Ce vârstă are, de fapt, Aspirina din Las Fierbinți? Foarte puţină lume cunoaşte acest detaliu despre actrița Mirela Oprișor

Ce vârstă are, de fapt, Aspirina din Las Fierbinți? Foarte puţină lume cunoaşte acest detaliu despre actrița Mirela Oprișor

Ce vârstă are, de fapt, Aspirina din Las Fierbinți? Foarte puţină lume cunoaşte acest detaliu despre actrița Mirela Oprișor

Ce vârstă are, de fapt, Aspirina din Las Fierbinți? Foarte puţină lume cunoaşte acest detaliu despre actrița Mirela Oprișor. Iată detaliile!

Ce vârstă are, de fapt, Aspirina din Las Fierbinți

Foarte puţină lume cunoaşte vârsta reală a actriţei Mirela Oprişor din Las Fierbinți. Foarte puțini oameni cunosc vârsta reală a actriței Mirela Oprişor. Vedeta a spus că, pe măsură ce a îmbătrânit, și-a dat seama că trebuie să schimbe rolurile pe care le juca.

Actrița este căsătorită cu Mimi Brănescu și are o fiică, Ana. Anul acesta vedeta și-a schimbat prefixul și a împlinit 50 de ani, vârstă pe care nu a arătat-o ​​deloc.

„Mă simt ca la 40, cu ușoare probleme fizice. Ca actriță și ca femeie, sentimentul legat de această vârstă este foarte ciudat pentru că treci la alt nivel – întâmpini alte probleme, temeri. Cred că perioada dintre 40 și ceva de ani și 50 și ceva este una grea pentru o actriță deoarece fără doar și poate te modifici fizic, îmbătrânești și te situezi la granița aceea dintre juna comică și rolul de mamă, în care nu poți fi crezută pe scenă, deci nu îl poți juca momentan”, a declarat Mirela Oprișor pentru adevarul.ro, relatează RTV.

Mirela Oprișor: „Nu prea se scriu roluri pentru femeile de această vârstă”

Vedeta povestește că se află într-o perioadă de cunoaștere profesională pentru că nu știe ce roluri poate juca în viitor. Actrița a recunoscut că rolul ei de fosta soție a lui Marius Manole în spectacolul „Repetiție pentru o lume mai bună”,a fost foarte delicat.

„Toate aceste lucruri trebuie să le gestionezi cu delicatețe, să te placi în continuare pe tine, să accepți că urmează o altă perioadă și să ai încredere. Nu prea se scriu roluri pentru femeile de această vârstă. Nu mă plâng pentru că am de lucru, dar nu pot să nu văd că această vârstă este problematică la o actriță”, a mai adăugat Mirela Oprișor.

Sursa foto:Playtech

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: