Redactia.ro
Home » Monden » Cât plăteşte Dorian Popa la „curent” pe zi, după ce şi-a instalat panouri fotovoltaice

Cât plăteşte Dorian Popa la „curent” pe zi, după ce şi-a instalat panouri fotovoltaice

Dorian Popa a găsit o alternativă la facturile prea mari la curent. În această perioadă în care românii sunt în plină criză energetică, vlogger-ul se pare că a reușit să fenteze sistemul și să își facă propriile reguli. El nu a stat mult pe gânduri și le-a împărtășit imediat și urmăritorilor săi ce măsuri a luat pentru a scăpa de facturile la energie costisitoare.

Una dintre cele mai recente victorii a fost să devină independent din punct de vedere energetic.

A scăpat de facturile de 9.000 lei

Dorian Popa a primit o factură de aproape 9.000 lei în trecut, astfel că a decis să recurgă la o altă metodă în acest sens, motiv pentru care și-a instalat panouri solare.

Vloggerul le-a dezvăluit fanilor şi cât trebuie să plătească la „curent” pe zi, după ce şi-a instalat panouri fotovoltaice. Cântăreţul folosește o aplicație care îi indică exact cât a consumat, dar și care este costul pentru consumul pe care l-a înregistrat.

Ca idee, pentru cei care vor să știe mai multe despre aplicație și despre cum funcționează panourile, aceasta este căsuța mea, într-o lună de iarnă, aproape iarnă, toamnă târzie.

Când soarele cade la cinci fără, uitați-vă ieri, zi completă, avem 51.66 kWh de la soare și vreo 13 kwh de la stat, și 1,40 MWh de la soare de când am instalat sistemul, adică o luna și un pic. Acum înțelegeți de ce îmi place să fie soare afară?”, a spus Dorian Popa.

La un simplu calcul, putem afla şi cât achită Dorian pe zi firmei de distribuţie a energiei electrice. Aşadar, el trebuie să achite doar acei 13 kwh de la stat. Adică ceva mai mult de 10 lei / zi. Trebuie să ţinem cont că vloggerul are o vilă impunătoare, cu branşament trifazic, deci consum mare. Iar economia pen care o face, prin montarea de panouri fotovoltaice, este impresionantă.

S-a enervat când a plătit 8.500 lei

Dorian Popa a avut de plată o sumă de ordinul miilor de lei, ceea ce l-a indignat. În vlog, cântărețul s-a filmat lângă două contoare de curent și a explicat situația. Dorian Popa a dezvăluit, că a trebuit să plătească factura la curent, nu mai puțin de 8.500 de Lei, pentru doar o lună.

„Acum revenind la index, azi-noapte mi-a venit factura la curent. 85 de milioane sau 8.500 de lei, asta că tot vorbeam de faptul că trebuie să ne pregătim de o iarnă grea”, a dezvăluit acestea despre factura la curent pe care a primit-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: