Redactia.ro
Home » Știri » Dorian Popa a ajuns la perfuzii! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul?

Dorian Popa a ajuns la perfuzii! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul?

GALERIE FOTO (2)

Dorian Popa a ajuns la perfuzii! Recent a publicat un clip cu perfuzia pe care o are la mână. Moment în care toți urmăritorii săi au fost îngrijorați. De altfel, mulți se întreabă ce a pățit de fapt. Dorian Popa și-a obișnuit fanii cu stilul său de viață foarte activ. Astfel că, acesta postează zilnic și le arată urmăritorilor tot timpul ce face, dar și prin ce momente trece.

Dorian Popa a ajuns la perfuzii! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul

Pe contul personal de Instagram al lui Dorian Popa a apărut un clip în care se vede clar perfuzia la mână. Deși toată lumea s-a alarmat, se pare că artistul nu are nicio problemă gravă de sănătate. Oboseala, stresul, numeroasele concerte și activități și-au pus amprenta în viața lui Dorian Popa.

Așadar, artistul a simțit nevoia să își facă o perfuzie plină cu vitamine pentru a primi un complex de vitamine în corp și a nu ceda la toate evenimentele pe care le are în viitorul apropiat. Dorian Popa a avut grijă să explice pe înțelesul tuturor că nu a pățit nimic grav, dar că a recurs la acest gest din cauza programului său extrem de important.

„După o săptămâna ca asta nu aveai cum să nu apelezi la așa ceva. Simt că renasc acum. Îmi fac full-ul pentru ceea ce urmează (…)”, a spus Dorian Popa pe InstaStory. Cert este că Dorian Popa nu este singura persoană publică care a apelat la un astfel de „ajutor”.

sursa: Instagram/Dorian Popa

Totodată, în urmă cu aproape o lună, artistul se posta pe internet în timp ce făcea perfuzii cu vitamine. La momentul acela, atât el, cât și partenera sa de viață se bucurau de un moment de relaxare. Cei doi apelează adesea la vitamine pentru a-și reveni rapid în formă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: