Redactia.ro
Home » Știri » Cât te costă o noapte de cazare la căsuțele din Porumbacu de Sus ale Andreei Esca! Orice român și-ar permite

Cât te costă o noapte de cazare la căsuțele din Porumbacu de Sus ale Andreei Esca! Orice român și-ar permite

porumbacu de sus andreea esca

Andreea Esca nu este doar imaginea trustului de pe Pache Protopoescu, ci și o femeie de afaceri foarte iscusită. Șitirista și soțul ei, Alexandre Eram, au decis să investească în satul în care a copilărit vedeta, frumosul și idilicul Porumbacu de Sus. Andreea Esca deține o pensiune aici, pe care o închiriază turiștilor, dornici să se bucure de peisajele spectaculoase și de aerul curat. Suma pe care o cere pe o noapte de cazare nu este una exorbitantă și vă spunem că în preț este inclus și un mic-dejun savuros!

Cât costă o noapte de cazare la complexul hotelier al Andreei Esca

Mai bine spus Andreea Esca nu deține doar o pensiune aici, ci un adevărat complex turistic, cu căsuțe care mai de care mai frumoase și care păstrează specificul regiunii. Dacă mai devreme v-am spus că noaptea de Revelion la restaurantul Deliei costă 600 de lei, iată că vă spunem și cât trebuie să scoateți din buzunare pentru o noapte în căsuța deținută de Andreea Esca.

Prețul este 350 de lei pe noapte și include un mic-dejun delicios, așadar am putea spune că prețurile nu sunt extrem de piperate. O veste bună pentru românii care doresc să se desprindă un pic de zgomotul infernal al Capitalei.

Revelionul Deliei nu este la fel de accesibil

Delia deține, alături de soțul ei, un local în Capitală și cum are un spirit de antreprenor dezvoltat, a decis să-l închirieze doritorilor pentru petrecerea de Revelion. În meniu nu este inclusă mâncarea, ci doar băutura și muzica asigurată de un DJ. Un singur bilet, pentru o persoană se ridică la suma de 600 de lei, conform site-ului oficial al clubului cu pricina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini