Redactia.ro
Home » Monden » Cât te costă să mănânci o gustare rapidă la restaurantul lui Dani Oţil. Preţul pentru o cafea şi un burger nu e pentru oricine

Cât te costă să mănânci o gustare rapidă la restaurantul lui Dani Oţil. Preţul pentru o cafea şi un burger nu e pentru oricine

dani otil restaurant

Dani Oţil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, deţine un restaurant în Nordul Capitalei. Zonă exclusivistă, preţuri pe măsură. Din meniul restaurantului „The Grill”, deținut de co-prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”, fac parte preparate atât din bucătăria americană, cât și din cea franceză.

Burgerii, una dintre mâncărurile frecvent alese de români când iau masa în oraș, sunt de două tipuri la restaurantul din nordul Capitalei: Burger The Grill și Burger cu somon, iar prețurile acestora variază între 48 și 55 de lei.

Un espresso de 30 ml: 11 lei

Dani Oțil are restaurantul în Cartierul Francez din București. The Grill dispune de un meniu diversificat, potrivit însă pentru toate bugetele și gusturile. Pentru o cafea care să „meargă” cu burgerul de mai sus, trebuie să plăteşti 11 lei (un espresso Origini care are 30 de ml, iar un espresso normal costă 10 lei).

Dacă îți place cafeaua cu gheață, află că trebuie să plătești o sumă mult mai mare, de 21 de lei. Atât costă un frappe simplu sau cu ciocolata, la restaurantul prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Sloganul lui Oţil: „Meat and meet”

Matinalul are un restaurant care a devenit deja celebru, deci. Localul este cunoscut şi pentru sloganul său: „meat and meet”.

Meat and meet”. Acesta este sloganul reper după care ne ghidăm în fiecare zi. Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați.

Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate. Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu.

Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung”, este sloganul care apare pe site-ul oficial al localului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: