Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu fabulos primește Dani Oțil la Neatza. Mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să viseze

Ce salariu fabulos primește Dani Oțil la Neatza. Mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să viseze

GALERIE FOTO (4) Dani Oțil

Ce salariu fabulos primește Dani Oțil la Neatza. Dani Oțil se află de mai bine de 14 ani la Antena 1, prezentând alături de Răzvan Simion matinalul. Prezentatorul tv reușeste să-i cucerească pe telespectatori cu carisma sa. Recent, moderatorul tv s-a căsătorit și a devenit tătic de băiat. Cu toate astea, mulți se întreabă ce salariu primește Dani la emisiunea matinală.

Ce salariu fabulos primește Dani Oțil la Neatza. Mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să viseze

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Acesta prezintă matinalul Neatza cu Răzvan și Dani de 14 ani, iar împreună fac o echipă senzațională. Moderatorul tv este apreciat de public, datorită carismei sale. Potrivit cancan.ro, Dani Oțil ar încasa 18.000 de lei în fiecare lună, fiind un salariu fabulos, spre deosebire de alți angajați din mass media. Soțul Gabrielei Prisăcariu merită fiecare bănuț, iar de partea lui sunt audiențele pe care emisiunea matinală le are.

“Se întâmplă foarte des să avem astfel de discuții, mai ales în ceea ce privește momentele din emisiune. El este un artist, iar eu sunt un om calculat, pragmatic. Întotdeauna, când discutăm despre asta, Răzvan vrea să facă totul cât mai spectaculos, cât mai pompos. ar eu mereu cer detalii tehnice, întreb câte minute durează, cum se realizează și așa mai departe. Când văd că se enervează îi spun: Bine, facem cum zici tu, dar prezint eu momentul!”, a declarat Dani Oțil, în urmă cu ceva timp.

Dani Oțil, secretul prieteniei cu Răzvan Simion

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt una dintre cele mai longevive echipe de prezentatori. Cei doi au zeci de ani de experiență în prezentarea matinalelor. Dani a recunoscut că vor mai urma câțiva ani și tot cu Răzvan va face echipă. Prezentatorul a spus că nu s-ar fi văzut într-o altă combinație de succes decât cu bunul lui prieten. Dani Oțil a declarat că nimic nu este întâmplător, ci totul funcționează după anumite reguli nescrise. „Sunt cel mai bun la ceea ce fac, la emisiune. Altcineva nu poate să fie mai bun decât mine. Poate, cel mult, Răzvan. Noi doi nu suntem niciodată în competiție.Doi boi care trag la jug nu sunt niciodată în competiție unul cu celălalt. Nu ne-am certat niciodată și ne știm de la trei ani. Funcționăm bine, mai e și managementul meu la mijloc.” a recunoscut Dani Oțil.

Răzvan și Dani se cunosc și sunt prieteni încă din copilărie. Au fost alături unul lângă altul atât în momentele frumoase, cât și în momentele mai urâte. Pentru că nu își permiteau să plătească chirii separate, Răzvan, împreună cu soția sa de la momentul respectiv, Diana și Dani au locuit împreună. Răzvan a spus că Dani a fost prezent în viața lui, mai ales, în a copiilor săi. „Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine.”, a povestit Răzvan Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: