Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion, un nou mesaj legat de relația sa cu Daliana. Fiica lui, Ianca, le este alături

Răzvan Simion, un nou mesaj legat de relația sa cu Daliana. Fiica lui, Ianca, le este alături

GALERIE FOTO (2)

Răzvan Simion este un bărbat foarte modest atunci când vine vorba de viața sa privată, cu toate că este nelipsit de pe micile ecrane. Nu a ascuns niciodată că este implicat într-o nouă relație, dar a preferat mereu să fie reținut în declarațiile legate de partenera sa și viața pe care o au împreună. Recent, prezentatorul a postat o nouă imagine alături de Daliana, însoțită de un mesaj important, iar Ianca, fiica lui, se pare că le-a fost alături.

Răzvan Simion a debutat în televiziune acum mai bine de 10 ani, alături de prietenul său din copilărie, Dani Oțil. Cei doi prezentatori au o legătură deosebită și au trecut împreună prin cele mai importante etape ale vieții, iar cariera nu a fost excepție. Sunt o pereche ideală pe micile ecrane, găzduiesc unul dintre cele mai cunoscute matinale din România, iar publicul i-a îndrăgit mereu pentru prezența lor și simțul umorului de care au dat dovadă.

„Neatza cu Răzvan și Dani” a debutat în anul 2008, iar de atunci fiecare dintre cei doi prezentatori s-a bucurat de multă atenție din partea oamenilor și a publicațiilor. Pe lângă viața profesională, un subiect de interes a fost mereu viața lor privată, pe care niciunul dintre ei nu a ales însă să-l discute cu lux de amănunte.

Răzvan Simion, un nou mesaj legat de relația sa cu Daliana

Răzvan Simion este în prezent implicat într-o relație cu Daliana Răducan, un arhitect foarte apreciat pentru activitatea sa profesională. Începutul legăturii lor a fost ferit de ochii curioși au publicului, dar cei doi nu au făcut un secret din legătura lor. Formează un cuplu deosebit, iar aparițiile lor sunt foarte apreciate în mediul online.

Recent, prezentatorul de la Antena 1 a postat o nouă fotografie alături de iubita sa, iar imaginea reușește să transmită foarte multă emoție. Chiar dacă este alb-negru, cei doi se privesc adânc și pare că reușesc să comunice fără să-și spună prea multe cuvinte.

Răzvan a publicat imaginea pe Instagram, acolo unde a transmis și un scurt mesaj:

„Viața începe acolo unde se termina frica.”, a scris prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Nu este clar însă despre ce teamă a vorbit Răzvan, dar putem să presupunem doar că este vorba de impactul pe care îl va avea expunerea publică a relației sale cu Daliana asupra legăturii și a vieții lor.

Arhitectul a dezvăluit în trecut că meseria sa implică anumite aspecte care pot fi afectate de reputația publică a iubitului său. Au ales totuși să fie doi oameni asumați, iar acum se bucură de multă liniște și iubire.

„Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă.”, a declarat aceasta pentru VIVA!

Fiica lui, Ianca, le este alături

Răzvan Simion și Daliana Răducan nu au fost singuri, ci însoțiți de Ianca, minunata fiică a prezentatorului. Ea a fost cea care i-a fotografiat, iar tatăl său a dorit să-i dea credit pentru imaginea foarte reușită. Astfel, a menționat contul de Instagram al acesteia în descriere, semn că adolescenta este fericită pentru noua relație a părintelui său.

Cei doi au o relație tată-fiică deosebită, iar faptul că Răzvan postează adesea în mediul online fotografii alături de Ianca demonstrează acest lucru. Este un tată mândru, binecuvântat cu o fata minunată, care-i dă doar motive să arate lumii cât de fericit este din acest punct de vedere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: