Redactia.ro
Home » Știri » Cât timp puteți depozita piftia în figider. După această perioadă, devine un pericol pentru sănătate!

Cât timp puteți depozita piftia în figider. După această perioadă, devine un pericol pentru sănătate!

piftie

Piftia este unul dintre cele mai apreciate feluri de mâncare în preajma sărbătorilor. Ea poate fi păstrată în figider pentru o perioadă de timp, însă, precum orice aliment, are un termen de valabilitate. Iată ce trebuie să știi!

Cât rezistă piftia în frigider

Piftia este unul dintre cele mai apreciate preparate la mesele românilor. Această are un gust delicios, dar are nevoie și de condiții speciale de păstrare. Nu rezistă prea mult timp în frigider, astfel că trebuie să o consumăm în scurt timp.

Piftia este unul dintre cele mai iubite preparate la mesele de sărbătoare ale românilor. De Paște, Crăciun sau Revelion, această nu poate să lipsească alături de alte preparate tradiționale. Această nu rezistă prea mult timp la frigider și ajunge să fie consumată prea târziu.

Cât timp rezistă piftia în frigider

Piftia se ține la rece pentru a ajunge la formă dorită și urmează să fie consumată pe masă românilor. Dacă a mai rămas, această se va depozita în caserole cu capac sau într-un vas de ceramică peste care se va pune o folie alimentară din plastic.

Cel mai bine se consumă la masă, fiindcă în frigider nu rezistă mai mult de 5-6 zile. După aceste zile, ea nu mai trebuie să fie consumată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini