Redactia.ro
Home » Monden » Cât trebuie să plăteşti ca să-ţi cânte la nuntă Florin Vasilică

Cât trebuie să plăteşti ca să-ţi cânte la nuntă Florin Vasilică

Nunta este unul dintre evenimentele special din viaţa unui cuplu.

De la felul în care este decorat totul în jur, la atmosfera creată şi muzică, totul trebuie să fie deosebit.

Pentru a da naştere unui moment cu adevărat memorabil, muzica este şi va rămâne cheia succesului. Muzica este aleasă în funcţie de preferinţele celor doi tineri care se căsătoresc.

Fiul regretatului interpret de muzică populară Liviu Vasilică, Florin Vasilică, este cel care duce mai departe moştenirea muzicală lăsată de tatăl său, supranumit şi “Regele Teleormanului”.

Florin Vasilică a moştenit de la tatăl său talentul, profesionalismul, dedicaţia dar şi carisma. Acesta şi-a construit o carieră solidă şi o imagine în muzica populară românească cât şi în industria muzicală din România.

Artistul şi-a început cariera muzicală în anul 1991. Florin Vasilică a început să cânte ca solist în grupul Teleormanul, fondat de tatăl său.

De la momentul lansării sale  şi până în prezent, Florin Vasilică a avut parte de o carieră presărată cu spectacole atât în ţară cât şi în străinătate. Acesta a participat la numeroase concursuri de muzică populară. A avut şi o multitudine de apariţii și la diverse emisiuni de radio şi televiziune.

În 2005 a reînființat grupul Teleormanul, în memoria tatălui său

În anul 2005, Florin Vasilică a reînfiinţat, în memoria tatălui său, grupul Teleormanul. Alături de acest grup a avut succes în toate concertele, la toate emisiunile şi evenimente la care au fost invitaţi.

Artistul a spus că singura metodă prin care îşi poate alina dorul de tatăl său este să îi ducă mai departe cântecul, pentru ca spiritul său să se menţină viu în sufletul şi mintea iubitorilor de muzică populară.

Talentatul interpret duce mai departe munca tatălui său cu pasiune şi devotement, iar acest lucru l-a făcut să cucerească întreaga ţară şi să primească solicitări pentru a cânta alături de grupul său la diferite evenimente mondene.

Florin Vasilică este un artist complet și un adevărat maestru de ceremonii prin dinamismul său, harul pe care l-a moştenit, prezenţa de spirit şi optimismul pe care îl transmite celor care îl ascultă.

La fiecare prestaţie a sa împreună cu grupul Teleormanul, la evenimentele mondene, toţi invitaţii sunt cuprinşi imediat de farmecul muzicii, de frumuseţea ritmurilor populare dar şi de autenticitatea versurilor care au semnificaţii profunde şi invită oamenii la joc şi voie bună.

Cât costă să-l aduci pe Florin Vasilică să-ți cânte la nuntă

Florin Vasilică percepe pentru o oră de spectacol între 1.500 și 2.000 de euro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: