Redactia.ro
Home » Știri » Cât vor plăti românii pentru concediul din Grecia, în 2023. Pregătiți-vă să scoateți mai mulți bani din buzunare

Cât vor plăti românii pentru concediul din Grecia, în 2023. Pregătiți-vă să scoateți mai mulți bani din buzunare

Cât vor plăti românii pentru concediul din Grecia, în 2023. Pregătiți-vă să scoateți mai mulți bani din buzunare

Iată cât vor plăti românii pentru concediul din Grecia, în 2023. Prețurile sunt mai mari anul acesta, astfel că trebuie să scoateți mai mulți bani din buzunare.

Cât vor plăti românii pentru concediul din Grecia, în 2023. Pregătiți-vă să scoateți mai mulți bani din buzunare

Cu siguranță, românii au Grecia la suflet, ținând cont că foarte mulți merg acolo vară de vară. Sunt persoane care nu au mers niciodată pe litoralul românesc, dar știu fiecare părticică de nisip din Mykonos, de pildă.

Românii înscriși pe grupul de Facebook Forum Thassos care şi-au achiziţionat deja vacanţele pentru vara anului 2023 au postat ofertele de cazare cumpărate. Mulți se plâng că prețurile au crescut.

„Prețurile în Thassos au crescut destul de mult în ultimii ani. E insula cea mai aproape de continent, are căutare. Mă leagă multe de insulă, o iubesc așa cum iubești prima dragoste, dar raportul calitate/preț începe să devină nejustificat de mare. Grecia e imensă, sunt locuri minunate și mai departe de Thassos. Îndrăzniți să le căutați!”, a comentat o femeie pe grupul de Facebook – Forum Thassos.

„Prinos, două camere duble plus una single, 5 adulți (12-21 august) 9 nopți, cu mic dejun, 2.115€. 85€ camera dubla și 69 single!”.

„Bună ziua. Cazare în Limenas 6 nopți (4-10 iulie) cu mic dejun în cameră, doi adulți și doi copii de 8 și 12 ani, un studio cu 2 camere lângă plajă. Am plătit 960 euro”.

„Limenas, cameră dublă + pat extra copil, 2 adulți + 1copil (8ani), 26.06-03.07, 7 nopți cu mic dejun, 560€ (80€/noapte)”.

„Am închiriat un apartament în Prinos 6-16 iulie 10 nopți pt 5 adulți și 2 copii cu 3 camere bucătărie și balcon, doar cazarea cu 1.400 euro. Rezervarea am făcut-o în ianuarie”.

„Limenaria, 7 nopți (31 iulie – 7 august), studio, 3 adulți, 110 euro/noapte, mic dejun inclus, hotel pe plajă”.

„Skala potamia, 13-20 iulie, 2 adulți + 2 copii, 630 doar acomodarea, are si piscină, însă nu e aproape de plaja +- 400m”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: