Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea, escapadă romantică la Paris. Cu cine a plecat comediantul, după divorțul de Livia

Cătălin Bordea, escapadă romantică la Paris. Cu cine a plecat comediantul, după divorțul de Livia

GALERIE FOTO (2)

În ciuda perioadei dificile pe care a traversat recent, Cătălin Bordea pare să-și refacă viața și să îmbrățișeze o nouă etapă. După despărțirea dureroasă de soția sa, care l-a părăsit pentru un prieten apropiat, Bordea a simțit nevoia de o pauză și a ales să evadeze într-o escapadă romantică în Paris.

Ultimii ani nu au fost ușori pentru celebrul comediant, iar destrămarea căsniciei sale de peste 11 ani a fost un șoc devastator. Cu toate acestea, în loc să rămână ancorat în suferința trecutului, Bordea a decis să privească înainte și să-și acorde timp pentru reflecție și regăsire. Parisul, orașul iubirii, a fost ales ca destinație pentru această călătorie, în care nu a fost singur.

Cătălin Bordea, escapadă romantică la Paris

Deși Bordea a sperat să păstreze discreția și să nu atragă atenția asupra vieții sale private, un detaliu aparent insignifiant dintr-o postare pe Instagram a declanșat imediat curiozitatea internauților. Comediantul a distribuit fotografii captivante din timpul escapadei sale pariziene, iar în una dintre ele a făcut o gafă crucială.

Fotografia în discuție îl prezintă pe Cătălin Bordea purtând ochelari de soare, iar în reflexia acestora se oglindește fotograful. Utilizatorii de pe rețelele sociale, întotdeauna atenți la detalii, au folosit funcția de zoom pentru a descoperi că persoana din reflexie era o femeie. Acest mic detaliu a stârnit un val de întrebări și speculații în rândul fanilor și a admiratorilor lui Bordea.

Este interesant să observăm cum comediantul, în ciuda greutăților recente, pare să își recâștige zâmbetul și să-și refacă viața alături de o nouă companie. Escapada în Paris poate fi privită nu doar ca o evadare temporară din agitația vieții cotidiene, ci și ca un semn al unei noi începuturi. Comentariile nu au încetat să curgă pe rețelele de socializare.

„A văzut cineva lebăda (n.r. femeia care se oglindește în ochelari) din spate. Clar nu a plecat singur la «Efel»”, „Cătăline, spor la agățat. Deja ai prins ceva.”, „Domnul Bordea nu este singur în Paris, ai fost deconspirat”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internați.

Comediantul, trădat de prietenul său cel mai bun

Cu regret, după 11 ani de relație, Cătălin Bordea și Livia au decis să-și urmeze drumurile separate. Despărțirea, care a avut loc vara acestui an, a venit la cererea hotărâtă a brunetei, care a simțit că nu mai găsește echilibrul în cadrul relației lor și a dorit să pună capăt acestui capitol al vieții sale. Pentru Cătălin Bordea, însă, adevărata provocare a început după semnarea actelor de divorț, atunci când a aflat despre o trădare cu totul neașteptată.

Deși despărțirea de partenera sa de viață a fost o realitate pe care Bordea a acceptat-o, șocul următor a fost devastator. La scurt timp după finalizarea procesului de divorț, comediantul a aflat că fosta sa soție avea o relație cu nimeni altul decât cu unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, cântărețul Spike. Această descoperire a reprezentat nu doar o simplă trădare, ci o dublă trădare care l-a șocat profund pe Cătălin Bordea.

„Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie, așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă.(…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol.

Încep să se lege (n.r. lucrurile) pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce”, a declarat recent Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: