Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au temut pentru propria viața la „America Express”. Au trecut prin momente de coșmar într-un taxi din Mexic

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au temut pentru propria viața la „America Express”. Au trecut prin momente de coșmar într-un taxi din Mexic

catalin bordea si nelu

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut prin clipe tenisionate la America Express după ce au urcat în mașina unui mexican care a reușit să-i sperie. Cum au făcut față situației și ce le-a trecut prin minte? Răspunsul a fost oferit chiar de către cei doi concurenți.

Cătălin și Nelu Cortea s-au temut pentru viața lor la America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au numărat printre cei care au participat la emisiunea America Express. Conform formatului show-ului, concurenții sunt nevoiți să facă autostopul și să ceară ajutorul localnicilor pentru a se deplasa dintr-un loc în altul.

În Mexic, Cătălin și Nelu au avut parte de un incident pe care nu îl vor uita prea curând. Au urcat în mașina unui taximetrist mexican mult prea curios, care le-a pus o mulțime de întrebări, ba chiar i-a rugat să-l ajute să vină în România. La un moment dat, Cătălin și Nelu au luat în calcul să coboare din taxi pentru a continua drumul pe jos, chiar dacă acest lucru ar fi reprezentat un dezavantaj major în competiție.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut parte de emoții în Mexic

Comedianții s-au panicat atunci când acesta i-a chestionat referitor la familie și la viața personală și au început să-și facă griji pentru propria integritate fizică.

„Vorbea foarte mult și dubios. Avea schimbări bruște de comportament. Voia să-l luăm în România, că el a mai fost în Europa și să muncească acolo. Întreba cât de scump este să vină în România. Dacă el ne-a ajutat, să-l ajutăm și noi. Ne-a întrebat ce dorim și am început să ne panicăm. Poate ne face rău. Omul tot punea întrebări despre tot, de la familie, la cu ceea ce ne ocupăm. El apăsa și pe accelerație, credeam că va face stânga undeva și ne duce undeva. A fost prima oară când m-am panicat”, au povestit concurenții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: