Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu a dezvăluit ce obiceiuri respectă în noaptea dintre ani. Planurile creatorului de modă pentru anul 2022

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce obiceiuri respectă în noaptea dintre ani. Planurile creatorului de modă pentru anul 2022

Mai sunt doar câteva ore până când anul 2021 va ajunge la final, iar românii de pretutindeni s-au încărcat cu multă energie pozitivă și dorințe pentru anul ce va începe. Există numeroase tradiții pentru noaptea dintre ani, pe care până și vedetele din țara noastră le respectă. Cătălin Botezatu se numără printre acestea și a dezvăluit ce obiceiuri are pentru a avea prosperitate și noroc în fiecare an.

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai de succes bărbați din țara noastră. Are o carieră impresionantă în industria modei și este o personalitate foarte apreciată de public, iar de la an la an pare că evoluează din ce în ce mai mult. Bineînțeles, rezultatele sale au fost obișnuite prin muncă și determinate, însă creatorul de modă are și câteva obiceiuri pentru a atrage norocul și prosperitatea.

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce obiceiuri respectă în noaptea dintre ani

În cadrul unui interviu acordat recent, Cătălin a dezvăluit care sunt tradițiile pe care le respectă în noaptea de Revelion. A mărturisit că obișnuiește să facă acest lucru în fiecare an, ceea ce înseamnă că pentru el au avut și efectul dorit.

Unul dintre obiceiurile creatorului de modă este legat de alimentele pe care le consumăm în noaptea dintre ani. Mănâncă 12 boabe de struguri, fiecare dintre acestea reprezentând câte o lună a anului. Se spune că înainte să le mesteci, trebuie să îți pui o dorință pentru luna respectivă, care în acest fel se va îndeplini.

Un alt obicei de-al lui Cătălin Botezatu este menit să aducă prosperitate și câștiguri materiale. Își pune în încălțăminte diferite bancnote, pe care ulterior calcă. Se spune că cei care fac acest lucru vor avea parte de bani, care le vor ieși în cale la fiecare pas.

„De Revelion obișnuiesc să mănânc câte 12 boabe de struguri deoarece am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc acest obicei. (…) Îmi pun bani în încălțări sau în șosete deoarece se spune că este bine să calci pe bani în noaptea dintre ani, pentru a avea parte de ei.”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Planurile creatorului de modă pentru anul 2022

Cătălin Botezatu a reușit până în acest punct al vieții să-și construiască o carieră de succes și un nume important în domeniul în care activează, așa că în 2022 își dorește să continue în același ritm. Are multe proiecte în desfășurare și vrea să demonstreze că este capabil să realizeze orice își propune. Consideră că mai are multe de arătat și împărtășit cu publicul său, fiind motivat în special de pasiunea deosebită cu care și-a făcut mereu meseria.

Nu uită însă de familie și cei dragi, alături de care speră să petreacă momente fericite și să-și împărtășească bucuria cu ei.

„Îmi doresc sănătate, îndeplinirea proiectelor și fericire. Știi cum e la mine, sa arat și sa demonstrez ceea ce pot. (…) Am o familie extraordinara, tot ce îmi doresc.”, a mai spus Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: