Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu a primit pedeapsa vieții lui: „A fost un şoc foarte puternic…”

Cătălin Botezatu a primit pedeapsa vieții lui: „A fost un şoc foarte puternic…”

Cătălin Botezatu nu a dat întotdeauna dovadă de fidelitate, în majoritatea relațiilor pe care le-a avut. Designerul recunoaște că a călcat strâmb de foarte multe ori. Iată ce a declarat acesta despre relațiile amoroase din viața lui, dar și despre cea mai mare pedeapsă pe care a primit-o de-a lungul vieții!

Cătălin Botezatu: „Am înșelat tot timpul. M-a prins din cauza prietenilor buni”

Designerul a recunoscut că nu a fost fidel în relații, deși atunci când simțea că are parte de o iubire absolută, nu se mai arunca în aventuri. Acesta a punctat totuși faptul că nu este căsătorit:

„Am înșelat tot timpul, dar eu nu sunt căsătorit. Am avut relații, am avut iubite. Atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce-mi trebuie, n-am înșelat. Am fost prins odată, la începutul vieții iubirilor mele. Am înșelat pentru că era la distanță, plecase din țară. M-a prins din cauza prietenilor „buni”. I-au dat raportul’’, a recunoscut Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

Cătălin Botezatu: „Mi-am primit şi eu pedeapsa”

Cătălin Botezatu a primit pedeapsa vieții lui!Vedeta a povestit că a părăsit-o pe mama copilului lui pentru o fată care, ulterior, l-a înșelat chiar cu cel mai bun prieten al său. Atunci a realizat cât de greșit a fost gestul său și a regretat nespus, decizia pe care o luase, la vremea respectivă:

„Nu m-am uitat nici o clipă înapoi. A fost un şoc foarte puternic pentru ea şi pentru familia ei. La scurt timp, mi-am primit şi eu pedeapsa. Persoana pentru care îmi curmasem cursul firesc al vieţii m-a înşelat la mai puţin de şase luni cu cel mai bun prieten al meu…A fost unul din momentele care mi-au marcat viaţa. Am rugat-o cu cerul şi cu pământul să nu păstreze copilul. Nici până azi nu ştiu dacă ea a făcut acel avort”, a mai recunoscut el, conform aceleași surse. 

 

Sursa foto: Instagram – catalinbotezatu1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: