Redactia.ro
Home » TV » Cătălin Botezatu își serbează astăzi ziua de naștere. Ce vârstă a împlinit designerul român

Cătălin Botezatu își serbează astăzi ziua de naștere. Ce vârstă a împlinit designerul român

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri din România, își serbează astăzi ziua de naștere. 

 

Ce vârstă a împlinit creatorul de modă?

Celebrul designer plin de stil și șarm a ajuns la inimile tuturor femeilor. Cătălin Botezatu își serbează astăzi ziua de naștere. Dacă în alte dăți petrecerile cu fast erau nelipsite de ziua lui, astăzi, din cauza pandemiei, Cătălin Botezatu a trebuit să renunțe la evenimentele spectaculoase și să își serbeze altfel ziua de naștere.

Cătălin Botezatu a împlinit vârsta de 53 de ani. Însă, după aspectul fizic nu s-ar spune acest lucru. Designerul a primit o mulțime de mesaje de la internauți pe contul personal de Instagram.

,,La multi ani! Sa fii sănătos și mai înțelept, mai puțin părtinitor cu persoane care nu merita!”, ,,La multi ani frumosi si sănătoși,celui mai carismatic bărbat din România😘”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

,,Vă mulțumesc din toată inima mea pentru miile de mesaje primite astăzi,sunt fericit, si ma considerer cel mai bogat om din lume pentru ca va am alături de mine! 🙏🙏🙏🙏😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a fost răspunsul pe care Cătălin Botezatu l-a dat fanilor care i-au transmis gânduri bune.

Designerul și-a început cariera în 1984, atunci când era un manechin al unei celebre case de modă, condusă de Zina Dumitrescu. Ulterior, totul și-a urmat cursul. Cătălin Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano.

Giani Versae l-a ales pe Botezatu să lucreze timp de șase luni în atelierele sale. Mai târziu, Cătălin Botezatu a devenit directorul unei case de modă din București. Mai apoi, designerul a ales să aibă propria casă de modă cu care a făcut furori.

 

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul

Celebrul designer a avut grave probleme de sănătate. După ce a aflat că are cancer, Cătălin Botezatu a decis că este momentul potrivit să lase cuiva averea pe care a acumulat-o în tot acest timp. Oamnei, dar și mai multe instituții vor beneficia de averea celebrului designer atunci când acesta va trece în neființă.

Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..) Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici în colo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Designerul a trecut pe lângă moarte și a povestit întreaga experiență.

”Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe.”, a declarat designerul pentru click.ro.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: