Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu le oferă femeilor câteva sfaturi despre cum să se îmbrace pentru a fi elegante. Ce haine se poartă în moda anului 2022

Cătălin Botezatu le oferă femeilor câteva sfaturi despre cum să se îmbrace pentru a fi elegante. Ce haine se poartă în moda anului 2022

Cătălin Botezatu le oferă femeilor câteva sfaturi despre cum să se îmbrace pentru a fi elegante

Cătălin Botezatu le oferă femeilor câteva sfaturi despre cum să se îmbrace pentru a fi elegante. Creatorul de modă este înconjurat de femei cochete, sexy și admirate de mulți bărbați. Designerul a vorbit despre moda anului 2022 și le-a oferit femeilor câteva sfaturi despre cum să se îmbrace pentru a arăta bine.

Cătălin Botezatu le oferă femeilor câteva sfaturi despre cum să se îmbrace pentru a fi elegante. Ce haine se poartă în moda anului 2022

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, și nu numai. Designerul s-a făcut cunoscut și la nivel internațional, iar la vârsta de 55 de ani se poate mândri cu o carieră de succes. În ultima perioadă, Botezatu a avut o perioadă aglomerată, având multe deplasări, în ciuda contextului pandemic în care ne aflăm. Recent, Cătălin Botezatu a vorbit într-un interviu pentru Click! despre moda anului 2022. De asemenea, creatorul de modă le-a oferit câteva sfaturi femeilor pentru a se îmbrăca bine. Conform acestuia, anul acesta se poartă multe culori, galbenul, portocaliul, dar și rozul pudrat.

„Pentru primăvară vara acestui an avem, multă culoare. Galbenul, portocaliul vor fi vedetele accestui an. Rozul pudrat este în tendințe, alături de verdele pădure, bleu ciel, roșu aprins. Ciudat și contrar faptului că este sezonul primăvară vară se vor purta griurile. Stilul etno reinterpretat va fi la modă”, a declarat Cătălin.

De asemenea, Cătălin Botezatu a mai spus că anul acesta se poartă materialele de catifea și materialele fluide, precum mătase sau bumbacul. „Se poartă produse din piele ecologică, până la pantaloni mulați, ușor evazați în parte dea jos. Denimul este în trend, în toate formele lui. Pentru toamnă iarnă se va purta albul și cășmirul foarte mult. Acum, pentru că suntem în plin sezon de iarnă, încă se poartă foarte mult tricotajele și blănurile naturale, deși există acest curent împotriva lor chiar și marii contestatari, precum Anna Wintour, au apărut purtând blănuri naturale. Pentru cei care își permit, se poartă stofele tip tweed sau din țesătură alpaca sau vicuna”,a mai spus Botezatu.

„A fi cochetă nu înseamnă întotdeauna să ai produse scumpe”

Cătălin Botezatu a declarat că hainele scumpe nu redău neapărat eleganța și frumusețea unei femei. Conform acestuia, a fi cochetă poate înseamna să porți și haine ieftine, iar dacă știi cum să le combini, atunci rezultatul va fi uluitor. Aceasta a spus că o rochie neagră tip Jackie O, asortată cu perle poate fi o vestimentație incredibilă pentru o femei care vrea să arate bine și să atragă atenția tuturor.

„Trebuie să ai câteva produse care pot fi purtate în toate sezoanele, cum ar fi o rochie neagră tip Jackie O, cu acel decolteu tip barcă, apropiată de linia corpului, care poate fi asortată cu perle. Pe timp de iarnă o putem purta cu un mantou sau o blană și vara eventual cu o șal de mătase. Nu trebuie să lipsească produsele din denim, bluze albe masculine cu manșete supradimensionate și o pălărie stilizată tip cowboy care scoate orice ținută din anonimat”, a mai explicat designerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: