Redactia.ro
Home » Monden » Răspunsul Mariei Dragomiroiu, după ce Cătălin Botezatu i-a oferit complimente pentru apariția sa în costum de baie

Răspunsul Mariei Dragomiroiu, după ce Cătălin Botezatu i-a oferit complimente pentru apariția sa în costum de baie

După ce a fost lăudată de Cătălin Botezatu pentru apariția sa în costum de baie, Maria Dragomirou a dorit să-i transmită un mesaj în mod public. Artista a mărturisit că nu-l cunoaște personal pe creatorul de modă, dar îl apreciază nespus pentru activitatea sa.

În decursul weekendului trecut, Maria Dragomiroiu și-a încântat urmăritorii din mediu online cu câteva fotografii din vacanța sa în America. Interpreta de muzică populară a decis să lase în urmă vremea rece din România și a ales, în schimb, o locație inedită: plajele însorite din Miami.

Cum a apărut Maria Dragomiroiu pe plaja însorită din Miami

Artista în vârstă de 66 de ani a fost mereu apreciată pentru frumusețea și naturalețea sa, dar publicul a avut rar ocazia să o vadă într-o altă ipostază decât cea de pe scenă. Îmbrăcată în costum național și cu părul său foarte lung, doamna Dragomiroiu și-a fermecat negreșit spectatorii.

De data aceasta, Maria Dragomiroiu a surprins pe toată lumea după ce a postat câteva fotografii în costum de baie. Îmbrăcată cât se poate de decent, a strălucit pe plaja însorită din Miami. Apariția ei a fost foarte apreciată de urmăritorii de pe Facebook, dar și de figurile celebre din țara noastră.

Printre aceștia s-a numărat și Cătălin Botezatu, care a lăudat-o pe interpreta de muzică populară pentru felul în care arată. I-a apreciat atât alegerea vestimentară, cât și condiția fizică. Conform declarațiilor creatorului de modă, Maria Dragomiroiu poate fi considerată cu succes un exemplu de eleganță și frumusețe pentru femeile din România.

„Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Playtech.

Răspunsul Mariei Dragomiroiu, după ce Cătălin Botezatu i-a oferit complimente pentru apariția sa în costum de baie

Maria Dragomiroiu a apreciat declarațiile lui Cătălin Botezatu, așa că a ținut să-i mulțumească în mod public. Îl apreciază pe creatorul de modă, cu toate că nu au avut onoarea să se cunoască personal.

„Chiar voiam să îi mulțumesc în mod special pe pagina dumnealui. Îi mulțumesc din toată inima pentru apreciere. Mă bucur că a văzut că sunt un om, într-adevăr la 66 de ani, care arată bine, pentru că mă întrețin, am grijă de mine. (…) Nu îl cunosc personal. Ne-am întâlnit de câteva ori, ne-am salutat, am stat de vorbă câteva cuvinte, dar nu ne știm ca prieteni. Eu îl apreciez, l-am apreciat toată viața pentru tot ce a realizat și a făcut și îi mulțumesc pentru că este un om care știe ce spune pentru că asta îi este meseria și faptul că a vorbit frumos și a considerat că sunt un exemplu pozitiv pentru tineri” , a declarat Maria Dragomiroiu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: