Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu nu ascultă sfatul medicilor. Ce gest l-ar putea costa viața

Cătălin Botezatu nu ascultă sfatul medicilor. Ce gest l-ar putea costa viața

catalin botezatu

Cătălin Botezatu a avut mari probleme de sănătate de-a lungul timpului. La un pas de moarte, din cauza problemelor cu inima, designerul nu ține cont de recomandările pe care le-a primit din partea medicilor. Cu toate că are câteva intervenții chirurgical, nu poate renunța la plăcerile lui.

Ce nu are voie Botezatu să facă

Operat a doua oară la inimă, creatorul are câteva restricții privind fumatul și băuturile alcoolice. În ciuda problemelor, Bote nu poate renunța la trabucuri. Mai mult, vedeta se afișează atât pe rețelele sociale cât și în viața reală, făcând acest gest.

Nu mai am voie să fumez mai mult de două trabucuri pe săptămână și să beau două cafele pe zi. De asemenea, mi s-a interzis efortul fizic, și am renunțat să merg la sală. Nu se cunoaște însă, nu m-am îngrășat, asta pentru că mănânc sănătos. Toată viața va trebui să iau medicamente pentru inimă”, spunea în urmă cu 4 ani celebrul creator de modă, informează fanatik.ro.

Juratul „Bravo ai stil!” este nemulțumit de restricțiile impuse de medici. Totodată, el are restricții și legat de consumul de cafeină. Cătălin nu mai are voie nici să meargă la sala de forță, renunțând definitiv la sport de câțiva ani.

Botezatu fumează cele mai tari țigări din lume

În urmă cu câțiva ani Cătălin Botezatu vorbea fără perdea despre faptul că a descoperit cele mai tari țigări din lume. Designerul suținea că țigările nu sunt nocive organismului, mai mult vitaminizează. Creatorul de modă român mărturisea că respectivele țigări îl ajută să facă față unei zile obositoare. Îi oferă energia pentru întreaga zi și îl liniștesc.

O singură țigară fumată de Botezatu în urmă cu patru – cinci ani era echivalentă cu 500 de fumuri sau două pachete și jumătate de țigări din cele normale.

În 2019 designerul s-a luptat cu cancerul de colon. Botezatu a decis să se opereze în Turcia după mai multe păreri avizate. A suferit patru operații în decurs de trei săptămăni și a slăbit 12 kilograme, semn că s-a consumat foarte mult. În 2010, el a mărturisit într-un singur interviu că a mai avut o operație la colon în urmă cu 18 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: