Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu declarații din spatele gratiilor: „Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață”

Cătălin Botezatu declarații din spatele gratiilor: „Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață”

Catalin-Botezatu

Cătălin Botezatu duce o viață cum mulții doar și-ar imagina. Începuturile carieirei în modă au fost dificile pentru celebrul designer. În urmă cu aproximativ 25 de ani vedeta a ajuns în închisoare în Italia. Oamenii legii de acolo l-au acuzat de bancrută frauduloasă.

Cum a ajuns Botezatu în închisioare

Cătălin Botezatu a ajuns în spatele gratiilor în anul 1996. În primele luni și-a ispășit pedeapsa în Italia, apoi a fost extrădat la penitenciarul Rahova. Motivul pentru care a ajuns după gratii a fost un credit luat de la bancă pe care nu a mai putut să îl plătească. Artistul susține că a fost un conflict al mafiei politice la mijloc.

„Am fost în mijlocul unui conflict, al unei mafii politice și financiare ale acelei perioade. Am fost victime dacă stăm să ne gândim, dar nu aș vrea să mă victimizez. Am luat un credit pentru că am fost puși în imposibilitatea de a plăti salariile.

Aveam foarte multe firme, aveam foarte mulți salariați și pentru că toate conturile firmei noastre pe vremea aceea au fost blocate în mod intenționat, tocmai pentru a ne determina să cotizăm mai mult, a trebuit să luăm bani de undeva.

Am făcut un credit pe care l-am garantat cred că de zece ori mai mult decât valora el. L-am luat și l-am dat asociatului meu pentru a plăti acele datorii”, a completat vedeta într-o emisiune televizată.

Dezvăluiri despre experiența din închisoare

Juratul de la „Bravo ai stil!” a dezvăluit că a rămas marcat de perioada petrecută în penitenciarul din Italia. Colegul de celulă al designerului din Penisulă era un mafiot italian care îi povestea cu nonșalanță crimele comise.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranță, cu cei mai mari infractori și mafioți ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon.
Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, a povestit Cătălin Botezatu, informează fanatik.ro.

În penitenciarul din Rahova, Botezatu a fost coleg de celulă cu Miron Cozma, liderul de atunci al minerilor și poreclit ”Luceafărul huilei”. Pe 14 martie 1997 renumitul creator de modă avea să fie eliberat, însă a rămas cu un gust amar despre experiența neplăcută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: