Redactia.ro
Home » Monden » Ce scrie în testamentul lui Cătălin Botezatu. Cui îi lasă toată averea creatorul de modă

Ce scrie în testamentul lui Cătălin Botezatu. Cui îi lasă toată averea creatorul de modă

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai bogați români, având o avere estimată la peste 100 de milioane de euro. Creatorul de modă s-a confruntat anul trecut cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care și-ar fi pregătit deja testamentul.

Cui îi lasă toată averea

Designerul și-a împărțit averea așa cum a considerat. Astfel că o mare parte din banii pe care i-a strâns vor fi donați în scopuri caritabile, scrie Viva.ro.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, spune Cătălin Botezatu.

Ce afaceri conduce Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați designeri de modă din România. Pe lângă postura de prezentator TV, designerul a fost, întotdeauna, implicat în afaceri, multe dintre ele de succes.

Creatorul de modă are trei fabrici de confecţii în România și cinci magazine proprii distribuite în ţară. Botezatu deţine și un magazin în Milano, Italia. Pe lângă succesul în fashion, designerul mai este acţionar al mai multor cluburi din România. Cătălin mai câștigă bani și din prezentarea de evenimente.

Cătălin Botezatu s-a născut în Alexandria, pe 3 decembrie 1966. Și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale. Și-a deschis prima casă de modă în țară în 1996, fiind distins cu numeroase premii pentru creațiile sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: