Redactia.ro
Home » TV » Ce se întâmplă cu emisiunea Bravo, ai Stil. Planul de rezervă al șefilor de la Kanal D

Ce se întâmplă cu emisiunea Bravo, ai Stil. Planul de rezervă al șefilor de la Kanal D

Ce se întâmplă cu emisiunea Bravo, ai Stil. Planul de rezervă al șefilor de la Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil” nu a mai fost difuzată pe timpul pandemiei, din cauza filmărilor care s-au sistat. Acum, odată ce starea de criză s-a încheiat, șefii postului au fost nevoiți să ia o decizie privind acest show iubit milioane de telespectori.

Ce se întâmplă cu emisiunea „Bravo, ai stil!”

Șefii de la Kanald au fost nevoiți să ia o decizie în privința emisiunii „Bravo, ai stil!”, care a fost suspendată pe timpul situației de criză. Astfel, potrivit anunțului făcut chiar de către moderatoarea emisiunii, emisiunea nu va fi reintrodusă în grila de programe momentan.

„Toată echipa «Bravo, ai stil! Celebrities» rămâne acasă până când timpul își va relua cursul obișnuit. Ne revedem în curând, la Kanal D!”, a spus Ilinca Vandinci, printr-o postare în mediul online.

Decizia a venit în urma dorinței de a proteja atât echipa, cât și colaboratorii emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” în timpul pandemiei de coronavirus.

Ce se va difuza în schimbul emisiunii „Bravo, ai stil!”?

În locul acestei emisiuni, șefii de la Kanald au decis ca „Îmi place dansul” să fie show-ul difuzat în acel interval orar. Telespectatorii s-au arătat dezamăgiți de faptul că emisiunea lor favorită, „Bravo, ai stil!”, nu va putea fi reluată, însă au înțeles necesitatea măsurilor de precauție. Fanii au putut urmări, în tot acest timp, vedetele lor favorite prin intermediul conturilor de pe rețelele de socializare.

De altfel, aceasta nu e singura măsură pe care Kanal D a luat-o în timpul acestei pandemii. Ca toate celelalte posturi de televiziune, postul deținut de turci a redus timpul de emisie a show-urilor care au necesitat filmări cu invitați numeroși ori în spații publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: