Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu pentru operațiile sale estetice! Ce a spus designerul despre fosta lui iubită

Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu pentru operațiile sale estetice! Ce a spus designerul despre fosta lui iubită

Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu pentru operațiile sale estetice! Ce a spus designerul despre fosta lui iubită

Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu pentru operațiile sale estetice! Fostul partener al blondinei este dezamăgit de aspectul actual al acesteia. 

Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu pentru operațiile sale estetice

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România. Atât cariera sa, cât și viața amoroasă au fost constant urmărite și comentate de public. Cea mai controversată relația sentimentală a vedetei a fost cu celebra Bianca Drăgușanu, femeie pe care el a făcut-o cine este astăzi.

Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu pentru operațiile sale estetice! Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas în relații foarte bune, însă se pare că designerul este nemulțumit de imaginea fostei sale partenere, căci spune că a cam exagerat cu operațiile estetice.

Cei doi au declarat de nenumărate ori cât de importanți au fost și sunt unul pentru celălalt, chiar dacă viețile lor sunt acum pe drumuri separate. Însă, contrar relației lor, care pe unii îi pune pe gânduri, iar pentru alții este un exemplu, creatorul de modă pare că vrea să intre într-o dispută de zile mari cu fosta prezentatoare.

Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu pentru operațiile sale estetice! Într-un interviu oferit pentru playtech chiar el a menționat că după cele declarate, cu siguranță, Bianca Drăgușanu îl va face ”cu ou și cu oțet”. Însă, el își asumă cele spuse, mai ales că nu toate cuvinele sale sunt spuse ca o critică, ci o și laudă pentru succesul pe care-l are acum.

”Când va afla, mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Bianca Drăgușanu are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu. Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura, dar exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, nu-mi place. În rest, Bianca este în trand cu operațiile estetice, aflate la modă și în America. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că ”Trăiască cine i l-a mărit!”, a spus Cătălin Botezatu pentru Playtech.ro.

Ce spune Cătălin Botezatu despre succesul vedetei

Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu pentru operațiile sale estetice! Mai mult, Cătălin Botezatu, cu toate că nu îi plac buzele fostei sale, spune că transformarea blondinei și succesul de care se bucură acum pe plan profesional, îl face să fie foarte mândru.

De asemenea, creatorul de modă spune că Bianca Drăgușanu este cea mai spectaculoasă transformare a unei vedete din showbiz-ul românesc.

”Bianca a trecut prin cea mai spectaculoasă transformare a unei vedete din show-biz. La început, a fost ”Blonda lui Bote”. Mă bucur că, în timp, a putut deveni și altcineva, a învățat multe și de la mine, dar și de la viață. Bianca este o mamă bună, o femeie de afaceri pricepută, face lucruri de calitate, a evoluat. Și-a făcut banii ei, din reclame, din imagine, din atelierul de creație, în care muncește foarte mult. Oamenii sunt răi, când o critică”, a mai adăugat creatorul de modă pentru sursă menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: