Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu este urmărit internațional! Ce a făcut designer-ul

Cătălin Botezatu este urmărit internațional! Ce a făcut designer-ul

Cătălin Botezatu operat

Cătălin Botezatu este urmărit internațional! S-a aflat adevărul din spatele țepelor pe care cunoscutul designer le-a dat de-a lungul timpului. 

Cătălin Botezatu este urmărit internațional

Fanii celebrulu designer, Cătălin Botezatu, sunt șocați! Se pare că juratul de la ”Bravo, ai stil” este urmărit internațional din cauza unor datorii. Chiar dacă este greu e crezut, acesta le datorează o suma uriașă unor creditori.

Cătălin Botezatu este urmărit internațional! Ajunși la capătul răbdarii, oamenii nu vor să-l mai aștepte pe designer cu banii, acesta datorându-le suma de 2,2 milioane de lei, iar creditorii încearcă să-și recupereze datoria de ani de zile. Potrivit playtech.ro, creditorii cărora Botezatu le este dator scriu într-un raport că vedeta de la noi fentează recuperarea datoriei.

Mai exact, aceștia scriu despre „finalizarea investigaţiilor referitoare la debitorul Botezatu Cătălin Adrian prin intermediul firmei Burford Capital din Marea Britanie, ceea ce ar tranşa definitiv chestiunea acestui debitor controversat”.

Potrivit raportului, ”în ceea ce îl priveşte pe debitorul Botezatu Cătălin Adrian, s-a arătat, sintetizând, că: executorul judecătoresc a recuperat în perioada ianuarie 2018 – martie 2019 suma de 8.880 lei, din care a virat către Bankcoop doar 200 lei, diferenţa de 8.680 lei fiind reţinută cu titlu de cheltuieli de executare. Din anul 2011, de când dosarul se află la executorul judecătoresc Mihăilescu Adriana Emanuela, până în martie 2019 s-au recuperat 56.031 lei (2,6% din creanţa băncii) de la Botezatu Cătălin Adrian, din care Bankcoop a încasat efectiv suma de 33.551 lei (60% din încasările perioadei), diferenţa de 22.480 lei fiind reţinută, cu începere din martie 2014, de executorul judecătoresc. În condiţiile în care numai în perioada 2011 – septembrie 2017 debitorul a obţinut venituri nete de peste 1,2 milioane lei, conform informaţiilor obţinute de Fond de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, sumele recuperate nu justifică cheltuielile şi onorariile reţinute.”

Cătălin Botezatu este urmărit internațional! Mai mult, tot în raportul creditorilor se spune că și că în cazul acestuia se reține că lichidatorul judiciar a făcut toate demersurile posibile pentru recuperarea creanței.

”Împrejurarea că acest debitor nu figurează cu venituri ori bunuri urmăribile fiind motivul pentru care recuperarea creanţei nu a fost posibilă. Cuantumul cheltuielilor de executare suportate pe parcursul derulării procedurii execuţionale împotriva acestui debitor nu poate întemeia în acest stadiu al procedurii susținerea de netemeinicie ori nelegalitate a raportului final, câtă vreme creditorul pune în discuţie oportunitatea suportării unor cheltuieli de executare apreciate ca disproporţionate faţă de rezultatul obţinut.”, se arată în raport.

Cătălin Botezatu are o datorie la bancă de 20 de ani

În urmă cu mai mulţi ani, creatorul de modă a luat un credit de 300.000 de dolari de la Bankcoop, numai că, în anul 2000, respectiva bancă a intrat în faliment, iar Cătălin ar fi „uitat” complet  de datorie. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au aprobat inclusiv poprirea pe conturile lui Cătălin Botezatu.

”Este un proces de peste 20 de ani, m-am săturat să mai vorbesc despre el. Este un conflict vechi şi, evident, nu are cum să se stingă vreodată. Dar nu am proprietăţi, n-am nimic pe numele meu, de unde să dau datoria de 500.000 de dolari!? Mă vor urmări probabil până pun mâinile pe piept. Am avut o poprire pe venituri acum câţiva ani, când lucram la Antena 1, de vreo 800 de lei lunar”, a declarat Cătălin Botezatu cu mai mult timp în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: