Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Cătălin Botezatu după ce a aflat că Bianca Drăgușanu s-ar căsători cu Gabi Bădălău: „Mă ofer eu”

Cum a reacționat Cătălin Botezatu după ce a aflat că Bianca Drăgușanu s-ar căsători cu Gabi Bădălău: „Mă ofer eu”

Cum a reacționat Cătălin Botezatu după ce a aflat că Bianca Drăgușanu s-ar căsători cu Gabi Bădălău: „Mă ofer eu”

Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații șocante despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălau! Acesta și-a spus părerea și despre bărbatul care o face fericită pe blondină 

Reacția lui Cătălin Botezatu după ce a aflat că Bianca Drăgușanu s-ar căsători cu Gabi Bădălău

Cunoscutul designer, Cătălin Botezatu, a vorbit în cadrul unui interviu despre povestea de dragoste pe care Biancă Drăgușanu o trăiește alături de Gabi Bădălau. Fostul iubit al prezentatoarei a făcut declarații șocante despre o posibilă nuntă dintre blondină și afacerist.

Chiar dacă se află de mai bine de două săptămâni în Egipt, Cătălin Botezatu nu a rămas în urmă cu noutățile din viața prietenei sale apropiate, Bianca Drăgușanu. Acesta a fost contactat de o echipă de jurnaliști pentru a oferi câteva declarații despre noile evenimente și nu a refuzat deloc această provocare. Ba mai mult, acesta și-a spus și părerea despre actualul partener al vedetei, scrie cancan.ro.

Cătălin Botezatu a mărturisit că și-ar dori să le fie naș în cazul în care nu au deja pe cineva care să îi cunune religios, asta după ce mai multe surse din anturajul cuplului au spus că, de fapt, ar exista deja o pereche de nași. Designerul le-a urat fericire Biancăi Drăgușanu și partenerului ei și a subliniat ce calități trebuie să aibă bărbatul din viața celebrei blonde.

“Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău. Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a declarat celebrul creator de modă.

Cătălin Botezatu, declarații despre bărbații din viața Biancăi Drăgușanu

Relația Biancăi Drăgușanu cu Cătălin Botezatu a venit la pachet cu celebritatea pentru blondină. Ceea ce este astăzi vedeta se datorează juratului de la ”Bravo, ai stil”. Deși nu mai formează un cuplu de foarte mulți ani, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au rămas în relații foarte bune.

Recent, Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost în aceeași emisiune TV, unde, surpriză, s-au simțit foarte bine toți trei. Nici urmă de neînțelegeri între ei, deși vedeta a avut relații de lungă durată cu ambii bărbați. Cătălin Botezatu se înțelege foarte bine cu Victor Slav, chiar dacă au împărțit aceeași femeie. Celebrul designer a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu, iar Victor Slav a făcut-o mamă.

”Eu cu Victor sunt prieten și îl apreciez foarte tare. Pe Bianca o iubesc foarte mult și o apreciez, bine… o iubesc în alt sens. Asta e viața. Se întâmplă. Ei au rămas prieteni, eu am rămas prieten cu ea, eu sunt prieten cu Victor. E un trio! Într-o lume civilizată momentul în care se întâmplă niște rupturi, despărțiri e frumos să rămâi prieten cu persoana respectivă, fie că e bărbat sau femeie”, a declarat celebrul designer.

Nu de foarte mult timp, Bianca Drăgușanu a declarat că Victor Slav este singurul bărbat din viața ei și că restul bărbaților din viața ei au fost doar experiențe. Cătălin Botezatu spune că este normal ca fosta lui iubită să facă astfel de afirmații, pentru că prezentatorul TV i-a dăruit un copil minunat. Celebrul designer ne-a dezvăluit că mai în glumă, mai în serios, Bianca Drăgușanu l-a averizat că tot cu ea va rămâne.

”Nu știu. Mie Bianca mi-a zis altceva. Știi cum e… femeile spun tot felul de lucruri. Poate și-a pus o amprentă în viața ei, pentru că i-a făcut un copil, dar Bianca a spus foarte multe și despre Cristea și despre mine la început. Și mie îmi spune uneori: «Tu tot cu mine o să rămâi!». Nu știu dacă glumește sau nu. E firesc. Nu comentez ce spune Bianca, pentru că i-am respectat comentariile. Când a fost aiurea am atenționat-o. Avem o relație foarte bună și îmi permit să-i dau sfaturi, pentru că ea mă ascultă. Indiferent ce s-ar întâmpla noi vom rămâne prieteni. Eu am să o apăr, pentru că până la urmă este creația mea. Pornind de la Bianca a lui Bote până în momentul acesta am avut un aport important și mă bucur că a demonstrat că poate”, a declarat Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: