Redactia.ro
Home » Monden » Ce a găsit Bianca Drăgușanu în cuibușorul de nebunii plătit de Gabi Bădălău? Gest romantic din partea Don Juan-ului

Ce a găsit Bianca Drăgușanu în cuibușorul de nebunii plătit de Gabi Bădălău? Gest romantic din partea Don Juan-ului

GALERIE FOTO (3) Ce a găsit Bianca Drăgușanu în cuibușorul de nebunii plătit de Gabi Bădălău_

Ce a găsit Bianca Drăgușanu în cuibușorul de nebunii plătit de Gabi Bădălău? Bianca Drăgușanu a avut parte de o surpriză de zile mari din partea lui Gabi Bădălău, fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu. Blondina a avut parte de un cadou excepțional, pregătit în dormitor! Despre ce este vorba?

Ce a găsit Bianca Drăgușanu în cuibușorul de nebunii plătit de Gabi Bădălău? Gest romantic din partea Don Juan-ului

Ce a găsit Bianca Drăgușanu în cuibușorul de nebunii plătit de Gabi Bădălău? Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt noua senzație a momentului. După ce au fost surprinși împreună într-un mall din Dubai, cei doi au declarat că nu sunt într-o relație, dar că sunt doi oameni liberi și asumați. Ce a găsit Bianca Drăgușanu în cuibușorul de nebunii plătit de Gabi Bădălău? Ei bine, cu toate că niciunul dintre ei nu a confirmat relația, gesturile pe care aceștia le fac îi trădează. Bianca Drăgușanu nu se sfiește să posteze pe rețelele de socializare imagini cu surprizele pregătite de Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Deja se știe că Bianca Drăgușanu este o femeie dorită de mulți bărbați, iar vedeta profită din plin de acest lucru. Recent, blondina și afaceristul au plecat într-o vacanță în Maldive, cei doi fiind extrem de fericiți. Ei bine, cine a spus că fostul partener al Claudiei Pătrășcanu nu este un romantin incurabil? Afaceristul i-a pregătit o surpriză de zile mari Biancăi. Blondin a postat pe Instagram mai multe imagini din cuibușorul de nebunii,
în care se afla alături de nimeni altul decât Gabi Bădălău.

Omul de afaceri îi face zeci de cadouri și surprize, acestea fiind la ordinea zilei. Petale de trandafiri în pat și cadă, inimioare și lumânări parfumate, buchete de flori, iar lista continuă. Gabi Bădălău și-a făcut curaj și dorește cu orice preț să ajungă la inima Biancăi Drăgușanu. Se pare că surprize acestuia o impresionează pe divă, ceea ce înseamnă că Bădălău are șanse mari să o cucerească pe blondină. La scurt timp după ce a fost surprinsă alături de Bădălău, blondina a spus câteva cuvinte pentru Spynews.ro de laude la adresa lui Gabi Bădălău. ”Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a spus Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu, despre vacanța soțului cu Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu, a reacționat după ce a văzut imaginile cu Bianca Drăgușanu în vacanță împreună cu soțul său,Gabi Bădălău. Vedeta a precizat într-o postare pe Facebook că afaceristul trebuia să se prezinte la Direcția de Protecție a Copilului pentru consilierea în legătură cu cei doi copii, având în vedere că divorțează. Cu toate astea, Bădălău a preferat să se distreze alături de Bianca. „Am fost invitată împreună cu tatăl copiilor mei să participăm la o ședința de consiliere care are drept scop consilierea noastră în ceea ce-i privește pe copiii noștri. Altă invitație, altă ignorare din partea tatălui copiilor …A urmat așteptarea până în jurul orei 13.45 , resemnarea … și în final alte surprize ….Și nu mă refer la o surpriză plăcută din partea tatălui copiilor … în sensul că ar fi dat curs invitației DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENȚă și PROTECȚIE a COPILULUI ci mă refer la altă știre modernă unde ne( lipsitul) tată este ocupat cu “divele”…Imaginile grăiesc , cuvintele sunt de prisos”, a spus Claudia Pătrăşcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: