Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, răsfățată de Gabi Bădălău! Au avut parte de o noapte romantică

Bianca Drăgușanu, răsfățată de Gabi Bădălău! Au avut parte de o noapte romantică

GALERIE FOTO (2) Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu se bucură de o vacanță de lux în Maldive, iar acolo este răsfățată de Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu ar fi petrecut o noapte romantică cu acesta, cel puțin, asta dă de înțeles blondina, pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu,  noapte romantică cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu s-ar afla alături de Gabi Bădălău în Maldive, potrivit surselor Spynews. Acolo, acesta o răsfață pe blondină cu tot ce ea vrea, inclusiv cu o noapte romantică. În postările Biancăi pe rețelele de socializare, se poate observa o cameră cu petale de trandafiri, dar și o cadă cu apă pregătită…pentru o baie fierbinte. Dar, asta nu e tot!

În imagini se poate vedea și un pat din camera unde sunt cazați cei doi, care este amenajat într-o manieră asemănătoare. De altfel, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avu parte și de o cină romantică la malul mării.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălu, în Dubai

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost împreună și în Dubai. Cei doi au fost fotografiați la cumpărături, dar au negat o posibilă relație.

”Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău pentru Spynews.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că au mers împreună la shopping și l-a catalogat drept un ”gentleman” pe Gabi Bădălău.

”Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și, mai ales, asumată”, a spus și Bianca Drăgușanu pentru aceeași sursă.

Cum reacționează Claudia Pătrășcanu la cele auzite

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț, iar la informația potrivit căreia cel care încă îi este soț în acte, artista nu a reacționat pozitiv. A avut un atac furibund la adresa lui, pe rețelele de socializare.

”Copiii nu sunt încă pregătiți pentru a putea cunoaște altă persoană, cu atât mai mult în condițiile în care încă suntem căsătoriți. Educația copiilor noștri unde este? Căci peste tot vorbești că te interesează strict de acest lucru, de școlile înalte și interesul lor…. Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce școli vor urmăa pentru că din salariul tău de 2.000 lei pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai (…) Raiul tău înseamnă această viață și nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consiliere parentală? Țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 august 2019 în detrimentul unei vieți dezordonate și mă plimbi pe holurile unei instanțe de un an și jumătate fără să-mi dai divorțul, motivând că ba ești în vacanță cu Crudu, ba ești în vacanță cu Bianca, ba că ești bolnav!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: