Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, în Maldive alături de Gabi Bădălău. Cum au fost surprinși

Bianca Drăgușanu, în Maldive alături de Gabi Bădălău. Cum au fost surprinși

După ce au fost văzuți într-un mall din Dubai și au negat existența unei relații între ei, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău surprind din nou! Cei doi au fost surprinși de paparazzi în vacanță, în Maldive.

Bianca Drăgușanu, în Maldive alături de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu surprinde din nou! După ce a fost văzută la cumpărături, în Dubai, alături de Gabi Bădălău, de data aceasta ar fi alături de acesta într-o vacanță în Maldive, potrivit Spynews.

Totodată, Bianca Drăgușanu este încântată de clipele pe care le petrece în Maldive, drept dovadă postările din locație, pe rețelele de socializare. Din fotografii și filmări se poate vedea cum Bianca se află pe o plajă exclusivistă unde se poate ajunge cu avionul privat. De asemenea, pe plajă se află unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume. O noapte de cazare costă minimum 35.000 de euro.

Ce au declarat cei doi despre o relație între ei

Atunci când au apărut imaginile din Dubai, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au negat că ar forma un cuplu.

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău pentru Spynews.

”Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și, mai ales, asumată”, a spus și Bianca Drăgușanu pentru aceeași sursă.

Ce crede Claudia Pătrășcanu despre Gabi Bădălău

Gabi Bădălău este în plin proces cu Claudia Pătrășcanu pentru custodia copiilor. Auzind despre posibila relație dintre Bianca Drăgușanu și fostul ei soț, Claudia Pătrășcanu a spus că acesta și-a închis telefonul când a plecat în Dubai și că nu s-a prezentat la Protecția Copilului pentru consiliere parentală. De altfel, artista, cea care încă îi este în acte soție, a mai precizat că nu sunt pregătiți copiii să cunoască o altă ”mamă”.

”Copiii nu sunt încă pregătiți pentru a putea cunoaște altă persoană, cu atât mai mult în condițiile în care încă suntem căsătoriți. Educația copiilor noștri unde este? Căci peste tot vorbești că te interesează strict de acest lucru, de școlile înalte și interesul lor…. Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce școli vor urmăa pentru că din salariul tău de 2.000 lei pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai.

Raiul tău înseamnă această viață și nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consiliere parentală? Țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 august 2019 în detrimentul unei vieți dezordonate și mă plimbi pe holurile unei instanțe de un an și jumătate fără să-mi dai divorțul, motivând că ba ești în vacanță cu Crudu, ba ești în vacanță cu Bianca, ba că ești bolnav!” a scris Claudia Păstrășcanu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: