Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, despre amanta lui Gabi Bădălău: „Oameni buni, îndrăgosteala nu ține de câți copii ai acasă! „

Claudia Pătrășcanu, despre amanta lui Gabi Bădălău: „Oameni buni, îndrăgosteala nu ține de câți copii ai acasă! „

GALERIE FOTO (10) Claudia Pătrășcanu, despre amanta lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, despre amanta lui Gabi Bădălău. Claudia Păstrășcanu trece prin momente dificile, după ce scandalul cu tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău pare că nu se mai termină! Artista a făcut recent, mai multe dezvăluiri șocante despre amanta fostului ei soț și a făcut publice imaginile și mesajele dintre cei doi.

Claudia Pătrășcanu, despre amanta lui Gabi Bădălău: „Oameni buni, îndrăgosteala nu ține de câți copii ai acasă! „

Claudia Pătrășcanu, despre amanta lui Gabi Bădălău. Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, pare că nu se mai termină. Artista duce de mai bine de un an un război cu fostul soț, pentru custodia copiilor săi, dar și pentru sumele de bani pe care Bădălău ar fi trebuit să le plătească pentru pensia alimentară. După ce Claudia l-a acuzat în nenumărate rânduri că nu le dă bani celor doi copii, acum vedeta își acuză fostul soț de infidelitate. Acum, Claudia a vorbit despre amanta lui Gabi Bădălău. Solista menționează că nu știe ce să mai facă pentru a scăpa de acuzațiile pe care Gabi le lansează la adresa ei. Mai mult, Claudia Pătrășcanu este dispusă să ofere tot ceea ce își dorește fostul soț, pentru a se încheia lupta, iar copiii să rămână lângă ea. ”Uneori sunt nevoită sa răspund acuzațiilor “soțului” pe care le face public,dar nu prin vorbe ci prin fapte. Dacă nici in al 12-le-a ceas nu accepta și nu realizează ca ceea ce face și spune are legatura și cu copiii noștri, este mai mult decât clar, continua sa ma târâie intr-o lupta pe care eu, nu mi-am dorit-o niciodată.”, a scris artista pe Facebook.

Totodată, artista susține că Gabi Bădălău, nu s-a interesat deloc de copii și îi vizitează rar, acuzându-l pe acesta că este tată doar cu numele. ”Menționez ca in tot acest timp, perioada de 1 an continuu, cei doi copii pentru ale căror drepturi ma lupt de 1 an și 4 luni, au fost obiectivul de ultim interes al tatălui, care ii vedea in cel mai fericit caz de zilele aniversare. Caci da, oameni buni, indragosteala nu tine de cati copii ai acasa! In fond, declarativ, poți fii tata doar cu numele!”, a adăugat vedeta.

Claudia Pătrășcanu a publicat imagini legate de amanta soțului său

Claudia Pătrășcanu, despre amanta lui Gabi Bădălău! Claudia Pătrășcanu a publicatul pe contul său de Facebook mai multe imagini și mesaje legate de amanta fostului soț, Gabi Bădălău. Ba mai mult, vedeta i-a transmis un mesaj subtil fostului ei soț, că adevărul va ieși la iveală. ”Pentru ca îmi place sa vorbesc numai cu dovezi concrete ci nu doar cu vorbe și acuzații nefondate, va prezint in fotografii câteva din mesajele romanțioase, din fericitul cuplu paralel. In plus, in premiera, pun la dosar(aici), imagini din ultima escapada cu amanta, petrecuta in Delta Dunării, perioada 2-6 August 2019 și i reamintesc pe aceasta cale “soțului” ca minciuna are picioare scurte fie public, fie in instanța”, a mai scris Claudia Pătrășcanu.

În urmă cu câteva zile, Claudia a apărut în emisiunea lui Măruță, izbucnind în lacrimi, în momentul în care a fost nevoită să povestească despre copiii ei. Artista a declarat că familia Bădălău a încercat să-i facă pe copiii săi să o urască, spunându-le că aceasta nu a fost alături de ei când erau bebeluși.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: