Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Gabi Bădălău la apelul disperat al Claudiei Pătrășcanu: ”Nu urmărește binele copiilor”

Reacția lui Gabi Bădălău la apelul disperat al Claudiei Pătrășcanu: ”Nu urmărește binele copiilor”

Gabi Bădălău reacționează după ce fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu a lansat, sâmbătă, un apel de disperare pe rețelele de socializare, în care acuza că familia fostului soț o amenință cu moartea și nu o lasă să-și vadă copiii. 

Ce spune fostul soț al Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălu, fiul politicianului Nicolae Bădălău reacționează la acuzațiile fostei sale soții, de pe rețelele de socializare în care spune că familia fostului soț nu o lasă să-și vadă copiii și o amenință cu moartea. Gabi spune despre Claudia că încearcă să obțină bunuri materiale prin acest șantaj.

Mai mult, Gabi Bădălău a spus în cadrul unei emisiuni că vrea să scape cât mai rapid de divorț și că nu mai recunoaște pe Claudia Pătrășcanu. El i-a recomandat să meargă la psiholog sau psihiatru.

Ea urmărește alte lucruri și nu binele copiilor. E o chestie premeditată. Ea se gândește doar la bani, încearcă să obțină totul prin șantaj (…) Sper să scap cât mai repede de divorțul asta, nu o recunosc. Îi recomand să meargă la un control pshiplogic, psihiatric”, a explicat fiul lui Nicolae Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, apel disperat

Ieri (sâmbătă, n-r) Claudia Pătrășcanu acuza familia fostului soț că nu o lasă discute cu copiii și că ar vrea să ia definitv. Asta pentru că cei doi foști soți încă se luptă pentru custodia copiilor. Mai mult, artisat spunea că familia lui Gabi Bădălău o amenință că o bagă în pământ.

”Nu pot pune încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și ma abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul casniciei ci nu numai si din tot ce trăiesc acum, gândindu ma doar la copii. Ma amenință ca mi vor lua ei copiii ptr ca sunt o mama de la care copiii mei nu au ce învața….eu cred ca acești copii minunati doar de la mine au ce învața si ei stiu asta prea bine,dar mare păcat ca au atata vrajba ptr mine. Nu le am făcut nimic, doar vreau sa fiu lăsată sa mi cresc copiii in liniște și sa i duc pe un drum bun, sa stiu de ei când fac un vaccin, dacă sunt bine și sa le spun ca ii iubesc, vreau sa sa fiu lăsată sa vorbesc cu ei și sa înțeleagă pentru totdeauna ca sunt mama lor,orice rău ar dori ei ptr mine, a mai scris fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a scris mesajul disperat pe facebook și cerea tot cu disperare, ajutorul persoanelor care o cunosc.

Sunt acea mama disperata care se judeca intr o instanța ptr copiii ei, care are încredere in justiția noastră și care sper sa facă dreptate ca acești copii sa crească lângă mama lor așa cum e dat de Dzeu. Toți cei care ma Cunoaște-ți in toți acești ani ca om public, mama, care vedeti mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet sa pot scapa de acești oameni care spun peste tot ca ma vor in pământ!”, a mai spus Claudia Pătrașcanu pe rețeaua de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: