Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri noi în cazul divorțului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „A spart ușa de la dormitor și…”

Dezvăluiri noi în cazul divorțului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „A spart ușa de la dormitor și…”

Claudia Patrascanu, divort

A trecut aproape un an de când artista Claudia Pătrășcanu a anunțat că va divorța de tatăl copiilor săi, Gabi Bădălău.

De atunci, cei doi sunt într-un continuu scandal, iar cei care au de suferit din acest război al celor doi, sunt copiii. După prima înfățișare la tribunal  care s-a sfârșit cu scandal, mama Claudiei a făcut declarații șocante despre comportamentul fostului său ginere.

Divorț cu scântei. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău război fără final

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare că nu se mai termină. Din cauza pandemiei de coronavirus toate tribunalele au fost închise, iar după ce s-au elaborat măsurile de relaxare Claudia a decis să meargă mai departe cu divorțul.

Se pare că fostul soț nu vrea să renunțe la ideea de a petrece mai multe ore cu cei doi copii pe care îi are împreună cu artista. Însă, o altă problemă este partajul de avere. Prima înfățișare a avut loc în urmă cu câteva zile, iar spiritele s-au încins și nu s-a ajuns la niciun rezultat.

Tot de curând, artista a anunțat că va fi singură timp de două săptămâni, în timp ce copiii vor sta cu tatăl lor.

Claudia Pătrășcanu, abuzată verbal și fizic de Gabi Bădălău

Potrivit Spynews.ro, mama Claudiei a făcut dezvăluiri șocante despre chinurile prin care artista a trecut în timpul mariajului lor.

Doina Pătrășcanu a mărturisit că au existat numeroase certuri și scandaluri între fiica sa și Gabi Bădălău și că acesta a abuzat-o verba și fizic.

Aceasta a povestit la Antena Stars despre un eveniment din ziua de Paște, atunci când Gabi ar fi agresat-o pe Claudia.

În ziua de Paşti, eu eram jos în bucătărie şi am auzit când a zis: << Mamă, dă în mine!>> Şi atunci am urcat repede, vă daţi seama, când l-am văzut, el o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart uşa de la dormitor, eu m-am băgat între ei, adică i-am despărţit, el era cu copilul în braţe, cu Gabriel, şi o înjura şi o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese, comunica cu amanta pe Whatsapp, spune aceasta.

De asemenea, mama artistei a dezvăluit că fiica ei a suferit nopți la rând, când soțul ei își petrecea seara în compania altor femei și în momentul în care a aruncat-o în stradă, cu tot cu cei doi băieți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: