Redactia.ro
Home » Știri » Claudia Pătrășcanu, divorț cu scandal!

Claudia Pătrășcanu, divorț cu scandal!

GALERIE FOTO (2) Claudia Pătrășcanu, divorț cu scandal!

Claudia Pătrășcanu și-a anunțat fanii că a decis să divorțeze după ce a îndurat foarte mule în perioada mariajului.

Claudia Pătrășcanu divorțează după 4 ani de căsnicie!

Aceasta a publicat pe Facebook un mesaj de-a dreptul sfâșietor.

‘După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce-i mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!’, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu, divorț cu scandal!

Aceasta nu ete, însă prima dată în care vedeta decide să-l părăsească pe tatăl copiilor ei. Cântăreața a dezvăluit și în urmă cu câteva luni că vrea să-l părăsească pe tatăl copiilor ei.

Vedeta a descris ”ce trăiesc unele femei”. Ea a spus că a ajuns să se îndepărteze de propria familie, de cei care o iubesc, de dragul unui bărbat, acceptându-i acestuia toanele, comportamentul jignitor și amantele

Citește și: Turiștii își riscă viața pe litoral. Steagul roșu este ignorat de aceștia

Loading...