Redactia.ro
Home » Știri » Turiștii își riscă viața pe litoral. Steagul roșu este ignorat de aceștia

Turiștii își riscă viața pe litoral. Steagul roșu este ignorat de aceștia

Turiștii își riscă viața pe litoral. Steagul roșu este ignorat de aceștia

Turiștii își riscă viața pe litoral. Steagul roșu este ignorat de aceștia.

Marți, steagul roșu a fluturat în sudul litoralului, însă turiștii nu țin cont de acest lucru.

Turiștii își riscă viața pe litoral. Steagul roșu este ignorat de aceștia

Turiștii nu țin cont de pericolul din apa mării. Steagul roșu a fost introdus marți în sudul litoralului, însă acest lucru pare că nu îi interesează pe turiștii care se avântă în valurile mării.

La Olimp, un tânăr de 24 de ani a dispărut în valurile mării după ce s-a aventurat în mare, ignorând semnalele salvamarilor.

Deși acesta nu știa să înoate, băiatul din Târgu-Jiu a ignorat steagul ridicat de salvamari și a intrat în apă. Un bărbat l-a văzut că se zbătea, dar din păcate nu a reușit să ajungă la el.

Martor: „A intrat în apă şi l-a dus mai în larg, se vedea capul puţin. Şi după nu s-a mai văzut. S-a dus cineva după el, dar erau valuri mari, curenţii puternici şi s-a reîntors.”

Turiștii nu țin cont de importanța steagului arborat pe plajă

În Eforie salvatorii au scos la mal zeci de oameni care se aventurau în valurile mării. Din nefericire, mulți nu țin cont de acest avertisment și își riscă viața.

Supărat că nu este lăsat să intre în mare, un turist a lovit un salvamar care încerca să îl oprească să intre în mare. Sunt imagini în care se poate observa cum salvamarii se străduiesc să aducă la mal turiștii luați de curenți.

Majoritatea se simt încrezători dacă au cu ei un colac sau o saltea gonflabilă, însă marea furioasă nu ține cont de asta.

Potrivit martorilor, în timp ce un salvator aduce un bărbat la mal, un altul se îndrepta către marea învolburată. Tot în Eforie, un tată împreună cu fiica sa, au fost luați de valuri. Salvamarul a ajuns la ei cu skyjet-ul, iar cei doi au fost  urcați în ambarcațiune.

În haosul creat, un bărbat nemulțumit că a fost oprit să se aventureze în larg, a lovit un salvamar. Poliția îl anchetează pe bărbatul agresiv. De la începutul sezonului estival, marea a ucis șapte persoane.

Citeste si:ALERTĂ METEO. Cod galben de vreme rea în jumătate din țară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: