Redactia.ro
Home » Știri » Plaja din Constanța, transformată într-un mare poligon auto

Plaja din Constanța, transformată într-un mare poligon auto

GALERIE FOTO (5) Plaja din Constanța, transformată într-un mare poligon auto

Plaja din Constanța, transformată într-un „mare poligon auto”. Plaja din zona Trei Papuci până la Delfinariu a ajuns o parcare uriașă pe nisip, unde zeci de mașini stau parcate la întâmplare.

Plaja din Constanța, transformată într-un „mare poligon auto”

Potrivit celor de la Adevărul.ro, haosul provocat de turiștii care merg pe litoralul din Constanța pare că nu se mai termină. Zeci de mașini parcate au împânzit plaja din Constanța.

Spațiul de nisip de pe plaja „Trei Papuci” este acum acoperit de mașinile turiștilor. Turiștii care vin la plajă sau doar pentru a face o  baie în mare, își parchează autoturismele pe litoralul din Constanța.  În weekend, imaginea este greu de privit. Plaja se transformă pur și simplu într-un poligon auto.

Printr-un proiect european, România și-a extins  plajele în urmă cu trei ani. Acest proiect este cel mai scump din România, 145 milioane de euro. Operatorii de plajă au primit aprobarea de a-și instala șezlongurile aproape de țărm, motiv pentru care spațiul care trebuia să rămână liber, este acum sufocat.

Plaja Constanța refăcută cu bani europeni

Într-un proiect nemaiîntâlnit în România, plaja din Constanța a fost refăcută cu bani europeni. Suma acordată fiind una uriașă, 145 de milioane de euro pentru mai multe sectoare de litoral.

Așadar, acum plaja este lată de 100 metri, special pentru a oferi loc pentru relaxare, băi de soare, șezlonguri, pentru beach-baruri și terenuri de sport. Mai nou plaja lată de 100 metri a devenit la momentul actual  și parcare publică, gratuită.
Există patru instituții care sunt responsabile pentru situația de pe plaja Constanța, și anume: Apele Române- fiind administrator al plajei, Primăria Constanței, Poliția Locală și Poliția Constanța. De asemenea, operatorii de plajă au obligația de a întreține cum se cuvine zona închiriată.

Se pare, însă, că această problemă nu este așa gravă pentru cele patru instituții responsabile de starea plajei din Constanța.

Citește și:Incendiu violent la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: