Redactia.ro
Home » Homepage » Incendiu violent la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia

Incendiu violent la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia

GALERIE FOTO (2)

Un incendiu violent a izbucnit în toiul nopții de luni spre marți la fostul club Bamboo, rebotezat Silence, din Mamaia. Mai multe echipe de pompieri au intervenit timp de mai multe ore pentru stingerea flăcărilor.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, dar clădirea s-a făcut scrum.

„Intervin şapte autospeciale de stingere şi autoscara. Incendiul se manifestă violent. Se depun eforturi susţinute pentru stingere. Au fost realizate echipe de căutare sşi din primele informaţii nu sunt victime”, au transmis reprezentanţii ISU Constanţa, potrivit Digi24.

Incendiul la fostul club Bamboo a izbucnit în timpul nopţii de luni spre marţi, în jurul orei 3.00 şi s-a manifestat violent. Acesta a fost lichidat cu puțin timp înainte de ora 7.00, adică după patru ore. În zonă au mai rămas patru maşini de pompieri pentru a supraveghea zonă, în cazul apariţiei de noi focare.

La intervenție au participat 60 de pompieri cu șapte autospeciale și două autospeciale ale unei firme private. Pentru a preveni extinderea flăcărilor, pompierii au udat o clădire aflată în apropiere – tot un renumit club.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a ars unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia.

Clubul nu avea autorizație de securitate la incendiu

Clubul avea aviz de securitate la incendiu, dar nu și autorizație, iar anul trecut chiar a fost sancționat din cauza aceasta. Anul acesta, când s-a făcut controlul respectiv, clubul n-a fost depistat funcționând, era închis, a explicat inspectorul-șef.

Pe rețelele sociale s-a vehiculat ideea că focul a fost pus intenționat, dar autoritățile evită să se pronunțe înainte de a face o anchetă preliminară.

Și Bamboo din Capitală a fost mistuit de flăcări

În 2017, un incendiu a mistuit și clubul Bamboo din Capitală. La începutul acestui an, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat dosarul incendiului din ianuarie 2017 de la clubul Bamboo din București, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acţionar al firmei care operează Bamboo, declara la acea vreme că „e posibil să fi fost pus foc de cineva”, deoarece clubul avea „duşmani”.

La sfârșitul anului trecut, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din București, a fost spartă de hoţi, aceştia furând o casetă de valori în care erau bijuterii şi ceasuri, potrivit unor surse din poliţie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: