Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat cine este amanta lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu, prima declarație după despărțirea de soțul ei

S-a aflat cine este amanta lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu, prima declarație după despărțirea de soțul ei

GALERIE FOTO (5) Claudia Pătrășcanu, prima declarație după despărțirea de soțul ei. S-a aflat cine este amanta lui Gabi Bădălău

Amanta lui Gabi Bădălău.  Claudia Pătrășcanu a anunțat în luna august ărintr-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, că va divorța de soțul ei, Gabi Bădălău. După aproximativ două luni de la anunț, artista a dat detalii despre despărțire. De asemenea, s-a aflat cine este femeia cu care Gabi a înșelat-o pe Claudia.

S-a aflat cine este amanta lui Gabi Bădălău

Cântăreața Claudia Pătrășcanu  a anunțat că se va desparte de fiul  Niculae Bădălău, Gabi Bădălău, după trei ani de căsnicie. În mesajul postat de artistă, se înțelege faptul că aceasta a îndurat abuz emoțional ,infidelități și jigniri.

Mara Bănică, invitată în emisiunea Star Matinal că Gabo Bădălău, a înșelat-o pe Claudia, cu o femeie cunoscută sub numele de „Prinţesa”. De asemenea, Gabi se pare că a recunoscut legătura dintre el și această „Prinţesa”. Însă, deși acesta a recunoscut relația cu o altă femeie, Gabi își dorește să se împace cu soția lor, cu care are doi copii.

Claudia Pătrășcanu, prima declarație după despărțire

După despărțire, Claudia Pătrășcanu s-a mutat în Constanța cu cei doi copii. Artista a declarat într-un interviu că nu se gândea niciodată ca va divorța de soțul ei.

Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor‘, a spus artista.

Deși vestea a circulat în toată mass-media  și a degenerat vestea că artista divorțează, aceasta își dorea să aibă un divorț civilizat.

Se pare că frumoasa bruneta are pretenții izbitor de mari de la soțul ei. Aceasta își dorește 15 mii de euro pe lună, un apartament luxos, bonă filipineză și o menajeră. Claudia a declarat că divorțul nu s-a finalizat încă, cei doi își doresc ca lucrurile să aibă loc treptat.

Citeste si:Gabi Balint, primul mesaj după ce a suferit un infarct

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: