Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, apel disperat în procesul divorțului de Gabi Bădălău. ,,Toate plângerile penale împotriva soțului nu au fost menționate niciodată…”

Claudia Pătrășcanu, apel disperat în procesul divorțului de Gabi Bădălău. ,,Toate plângerile penale împotriva soțului nu au fost menționate niciodată…”

GALERIE FOTO (5)

Claudia Pătrășcanu a rupt tăcerea! Cântăreața a făcut un apel disperat pe Facebook în procesul divorțului de Gabi Bădălău, după ce a fost dată afară din sala de judecată. Artista a oferit detalii șocante cu privire la divorț.

 

Claudia Pătrășcanu, apel disperat în procesul divorțului de Gabi Bădălău

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău ia proporții. Artista a oferit detalii șocante cu privire la modul în care se defășoară procesul divorțului. Mai mult, cântăreața a vorbit și despre mariajul cu Gabi Bădălău și abuzurile la care a fost supusă.

Acuzațiile artistei sunt foarte dure, iar instanța nu este de partea acesteia, după cum a mărturisit chiar ea într-o postare pe pagina personală de Facebook.

,,Ce credeți,dragi mămici,dragi oameni ai țării acesteia care puțin dintre cei care ne aud iau măsuri și fac ceva…… ieri,10.12.20 am avut o altă înfățișare a divorțului și a custodiei iar după 1 an și 4 luni, se întâmplă același lucru. Pe tot parcursul acestui an, încă soțul, se prezintă când dorește, aduce scutiri medicale atât pentru el cât și pentru martori, se amână  din motivul vacantelor pe care le motivează acesta, doar pentru a își bate joc și a mă lungi la infinit cu acest proces. Ajung să scriu acest mesaj pentru că simt și observ lucruri care nu ar trebui să se întâmple, ținând cont că în țara noastră femeia poate sa fie bătută, maltratată, înșelată, copiii să fie uitați de existența lor, să fie aruncați în stradă și totuși autoritățile, legile să nu miște un deget până acum ,doar pentru că la mijloc exista acest nume Bădălău! Dacă până acum nu am făcut mai nimic și am lăsat instanța sa facă ceva, observ că este cazul să strig cu disperare căci poate mă aude domnul Ministru al Justitiei, poate mă aude toată țara aceasta în care trăim și ăn care nu se face nimic.”, a detaliat Claudia Pătrășcanu în mesajul postat pe pagina de Facebook. Vedeta s-a declarat extrem de dezamăgită de modul în care au decurs lucrurile la tribunal.

Artista a mărturisit că nicio plângere penală împotriva soțului nu a fost menționată în cadrul procesului.

,,Toate plângerile penale împotriva soțului nu au fost menționate niciodată,plângeri penale făcute atât la poliție, procuratură, cereri peste cereri, protecția copilului,etc. ”, a mărturisit cântăreața.

Claudia Pătrășcanu este hotărâtă să spună tot, după ce a fost dată afară din sala de judecată. Artista a fost ținută afară pentru 40 de minute.

Procesul de ieri a început prin audierea martorei lui, care la intrarea in sala a fost pusă sa jure cu mâna pe Biblie și in loc sa spună: “așa sa mi ajute Dzeu”, a spus “așa sa ma ierte Dzeu” …. bineînțeles ca am făcut o observatie către doamna președinta ptr ceea ce a spus martora și am fost data afara din sala,stand la usa ca un om pedepsit 40 min. Menționez ca “soțul” a avut o criza de ras pe parcursul sedinei,dar nu s a vrut a o sesiza! Așa cum prevede legea înaintarea unui jurământ se și spune: mărturia mincinoasa se pedepsește pana la 3 ani cu închisoarea. Ca atare,m am conformat și mi am “executat” pedeapsa 40 min la usa,chiar dacă venisem acolo de la 300 km tocmai,sa mi susțin cauza”, a mai precizat artista.

 

 

Gabi Bădălău, acuzat de consum de droguri

Acuzațiile Claudiei Pătrășcanu nu se opresc aici. Gabi Bădălău este acuzat de artistă de consum de droguri. Din acest motiv, Claudia i-a cerut acestuia să își facă testarea pentru consumul de droguri, testare care a fost, inițial, respinsă.

,,Partea gravă vine acum oameni buni,caci tot ieri 10.12.20 așteptam sa ne fie acceptat ceea ce am cerut cu disperare către instanța și mai exact TESTAREA pentru consumul DROGURI, știind încă din timpul casniciei,având confirmarea celor din anturajul “sotului”,dovezi audio depuse la dosar,confirmările multor persoane….. dar ne a fost respinsă cererea categoric iar avocații “soțului” și au ieșit din fiere in fata doamnei președinte pentru ca nu sunt de acord cu acest lucru. De ce oameni buni ar fii cineva împotriva acestui test dacă ar fii curat ca lacrima??? De ce ar respinge cineva acest TEST pentru consumul de droguri,când strigi cu disperare ca doi copii minori sunt in pericol când stau in preajma tatălui,când unul dintre copii vine acasa și povestește lucruri grave care au fost depuse la procuratura și care nici acum nu s a răspuns la nimic,când tatăl vine și ii ia de acasa sub influenta drogurilor,când tatăl nu are carnet de 1 an și mai bine, de ce??????”, a adăugat Claudia.

Claudia Pătrășcanu a subliniat că, la finalul ședinței, Gabi Bădălău a acceptat să își facă testul pentru consumul de droguri.

,,Aaaa,am uitat sa precizez ca,așa de ochii avocaților mei,de ochii țării poate,soțul a acceptat pe final de ședința sa facă TESTUL pentru consumul de DROGURI dar in condiții lui și anume,sa fie făcut unde dorește el. Nu stiu dacă înțelegeți ce înseamnă asta,dar eu stiu perfect! Unde va fii trimis băiatul sa și facă testul drogurilor,bunicule?”, a adăugat artista.

Claudia Pătrășcanu a lansat un strigăt de ajutor pentru a i se face dreptate și  pentru a-și păstra copiii în siguranță.

,,Nu vreau sa cred încă ca totul se rezuma la banii acestei familii,voi merge cât de sus pot ptr copiii aceștia,ca ei sa fie in siguranța și sa crească frumos. Va rog, sa Preluați mesajul meu și sa sesizeze exact cine trebuie din țara acesta,sa se respecte legile CORECT,sa ascultați CD ul depus la dosar,plângerea de la procuratura,sa se ia măsuri in privința TESTULUI de DROGURI la IML ci nu acolo unde fiul lui Badalau care face legea cum vrea dumnealui,vrea sa l facă”, a menționat artista.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: