Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, dată afară din sala de judecată. Gabi Bădălău, atac dur la adresa fostei soții

Claudia Pătrășcanu, dată afară din sala de judecată. Gabi Bădălău, atac dur la adresa fostei soții

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns din nou în fața instanței, fiind în plin proces de divorț. Vedeta a fost dată afară din sala de judecată după ce i-a adus noi acuzații fostului partener de viață. 

 

Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut discuții aprinse, în sala de judecată, în plin proces de divorț. Cântăreața a fost dată afară din sala de judecată, în plin proces. Avocatele sale au fost amendate, a declarat Gabi Bădălău la ieșirea din sala de judecată.

Întregul proces s-a tranformat într-un circ, atunci când Cluadia Pătrășcanu a intervenit în momentul în care martorul adus de Bădălău depunea jurământul. Din acest motiv, artista a fost dată afară din sala de judecată. Mai mult, cântăreața a declarat că a trebuit să vină de la Constanța și să lase copiii singuri.

„Am venit de la Constanța 300 de km, pe această vreme, i-am lăsat pe cei mici singuri acasă, ca să vin să stau la ușă efectiv! I-am făcut o observație martorei! În momentul în care a fost pusă să jure pe sfânta Biblie și suntem în postul Crăciunului, în loc să spună ”Așa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus: ”Așa să mă ierte Dumnezeu”. Atunci i-am atras atenția doamnei președintă și am fost dată afară pe acest subiect! Plec cu sufletul închis”,  a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Bărbatul i-a adus acuzații grave fostei soții. Mai mult, acesta susține că artista nu îl lasă să își vadă copiii de mai bine de o lună și că îl ține departe de ei.

‘Pe mine nu mă interesează decât de copiii mei și de viitorul lor. Nu sunt în filmul ăsta. Nu sunt agitat deloc, pe Claudia a dat-o afară din sală, pe avocate le-a amendat judecătoarea, nu sunt deloc agitat. Chiar sunt foarte liniștit, pentru că, după o lună de zile în care nu a vrut să-mi dea copiii, cu toate că am o hotărâre judecătorească, în sfârșit, pot să merg să-mi iau copiii. Sper să respecte într-un final hotărârea judecătorească’, a declarat Gabi Bădălău pentru sursa citată.

În ceea ce privește acuzațiile fostului soț, Claudia Pătrășcanu a adăugat că cei mici sunt bolnavi, acesta fiind și motivul pentru care nu și-au văzut tatăl.

‘Mâine este rândul lui să îi ia pe copiii. El știe foarte bine. Nu a fost că nu i-am lăsat eu. Iar mâine trebuie să vină să ia copiii. Eu de aici plec direct acasă la Constanța, să fiu lângă copiii mei. Uitați-vă cum mă plimbă domnul Bădălău pe mine’,  a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău își aruncă vorbe grele în cadrul procesului. Mai mult, cei doi soți nici nu se mai salută atunci când trec unul pe lângă celălalt.

„Așteptăm. Așa se întâmplă în instanță. Uneori sunt fără cuvinte. Trebuie să ai cei 7 ani de acasă. Nu avem ce cere. Fiecare face ce simte și ce vrea. Vreau să se finalizeze cât mai repede posibil și așa cum trebuie, ca atât eu și copiii să avem liniște’,  a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Artista a mărturisit că și-a dorit să se înțeleagă cu tatăl copiilor ei de dragul acestora, însă, acest lucru nu a fost posibil din cauza jignirilor care vin din partea bărbatului.

„Astăzi se audiază un martor de-al lui. Nu văd în stele. Eu nu mai vreau să vorbesc cu Gabi sub nicio formă. Am vrut un an să ne întelegem pentru copiii noștri. Și săptămâna trecută mi s-au adresat foarte multe jigniri, însă în momentul în care se adresează jigniri copiilor, nu le mai suporți, nu le mai duci’, a mai adăugat cântăreața.

Fosta membră a trupei Sexxy a anunțat, anul acesta, că dorește să divorțeze de Gabi Bădălău, fiul senatorului Niculae Bădălău, după doar trei ani de căsnicie. Artista ar fi luat această decizie, ca urmare a infidelităților, a jignirilor și a minciunilor soțului.

După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte… restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate“, a fost mesajul postat de Claudia Pătrășcanu la acel moment, pe pagina de Facebook.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: