Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău? Cum i-au surprins paparazzi

Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău? Cum i-au surprins paparazzi

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută! Cum a reacționat Sofia

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă din nou în compania altui bărbat, care lasă de înțeles că ar fi noul ei partener de cuplu. Paparazzi au fotografiat-o pe blondină într-un magazin luxos din Dubai, alături de Gabi Bădălău, fiul fostului ministru al Economiei, Niculae Bădălău.

Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu este văzută, adesea, în preajma mai multor bărbați. Cu niciunul dintre ei nu s-a confirmat până acum că ar fi într-o relație. De data aceasta, paparazzi au surprins-o pe blondină la cumpărături, în Dubai, alături de Gabi Bădălău, fiul fostului ministru al Economiei, Gabi Bădălău, și fostul soț al Claudiei Păstrășcanu.

UPDATE Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au reacționat cu privire la acest subiect. Bianca Drăgușanu a declarat pentru Spynews că nu are o relație cu Gabi Bădălău.

”Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și, mai ales, asumată”, a explicat blondina.

Tot pentru Spynews, Gabi Bădălău a negat și el relația cu fosta soție a lui Alex Bodi.

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața” a clarificat fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Mai exact, cei de la cancan au fotografiat-o pe Bianca Drăgușanu într-un magazin extrem de scump din Dubai, în preajma lui Gabi Bădălău. Nu au vizitat doar un singur magazin de brand, ci și altele la fel de scumpe.

Tot aceeași sursă a aflat că Gabi Bădălău a venit mai târziu în Dubai. El a aterizat în Emirate alături de Florin Salam și soția acestuia, Roxana Dobre. De altfel, surse cancan.ro au dezvăluit că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au petrecut Crăciunul într-un hotel de lux din Poiana Brașov. În aceeași zi Bianca Drăgușanu a postat la un Instastory un filmuleț în care se afla la o petrecere alături de Florin Salam și soția lui.

Gabi Bădălău, în scandal cu Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău este în centrul unui scandal alături de fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu. Artista îl acuză că refuză să plătească copiilor lor pensie alimentară.

“Am venit pentru un divorț și pentru copiii noștri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Depinde ce vor considera domnii judecători. Am venit și cu martori, cu mama, care a stat lângă noi și m-a ajutat în creșterea copiilor. Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine. Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați.

Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a amânat (n.r. procesul), pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

În schimb, Gabi Bădălău consideră că nu poate dialoga cu fosta lui soție deoarece are o atitudine agresivă.

„Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog”, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars, după ce a ieșit împreună cu Claudia Pătrășcanu din sala de judecată.

La un moment dat, Claudia Pătrășcan a avut o postare pe rețelele de socializare în care acuza familia lui Gabi Bădălău că nu o lasă să-și vadă copiii și că o amenință cu moartea. Ea cerea disperată ajutorul.

”Ajung sa scriu acest mesaj cu gândul ca cineva v a înțelege ce trăiesc eu in aceste momente cu Fam Badalau, cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie ma abuzează emotional, ma amenință ca îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără sa aibă dovezi, nu le permit copiilor sa vorbească cu mine, tatăl lor ii lasă in grija familiei și tot timpul sunt nevoită sa iau legatura cu copiii mei sa i aud prin diferite persoane”, a scris Camelia Pătrășcanu pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: