Redactia.ro
Home » Monden » Întâlniri neprevăzute pentru Bianca Drăgușanu în Dubai! Cu cine s-a fotografiat blondina

Întâlniri neprevăzute pentru Bianca Drăgușanu în Dubai! Cu cine s-a fotografiat blondina

GALERIE FOTO (2) Întâlniri neprevăzute pentru Bianca Drăgușanu în Dubai! Cu cine s-a fotografiat blondina

Bianca Drăgușanu a avut parte de întâlniri neprevăzute în timpul vacanței în Dubai. Blondina a fost suprinsă în compania fostului iubit al Anei-Maria Mocanu. 

Întâlniri neprevăzute pentru Bianca Drăgușanu în Dubai

Biancă Drăgușanu este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, mai ales acum de când este singură. Chiar dacă e la 3.500 de kilometri, vedeta încă primește buchete de flori de la admiratori și este înconjurată de bărbați.

Recent, Bianca Drăgușanu a apărut într-un selfie cu fostul iubit al Anei-Maria Mocanu pe când se afla la o piscină de lux din Dubai. Se pare că Rareș Ciortan, căci despre el e vorba, a vrut să imortalizele momentul când s-a întâlnit cu frumoasa blondină, scrie cancan.ro.

Întâlniri neprevăzute pentru Bianca Drăgușanu în Dubai

După ce s-au întâlnit la piscina unui hotel de cinci stele din Dubai, Bianca Drăgușanu și Rareș Ciortan au stat de vorbă, au schimbat impresii și au ales să se fotografieze pentru a păstra amintere această întâlnire. Fotografia a fost publicată pe Instastorys de controversatul bărbat. Bianca Drăgușanu a fost îmbrăcată în costumul alb, dintr-o singură piesă și cu o croială sexy și provocatoare. Însă în momentul în care s-au fotografiat, fosta prezentatoare a ales să își pună un halat negru pentru plajă.

Ana-Maria Mocanu și Rareș Ciortan s-au despărțit înainte de sărbători

Rareș Ciortan și Ana-Maria Mocanu s-au despărțit înainte de sărbători. Fosta asistentă TV a povestit în cadrul unui interviu că nu poate să uite momentul în care a aflat că fostul ei iubit a plecat de ziua lui de naștere cu o altă femeie în vacanță la Dubai. Ana-Maria Mocanu a mai dezvăluit că a luat pastile ca să poată să doarmă liniștită noaptea.

“Eu nu am vrut să ne mai acordăm o a doua șansă, pentru că el la scurt timp după despărțirea noastră a plecat într-o altă vacanță cu o altă femeie. Pentru mine a fost un șoc. M-am trezit cu el o săptămână în Turcia și o săptămână în Dubai cu o altă femeie. El și-a ales această vacanță în momentul în care era ziua lui de naștere. A fost un moment dureros și trist pentru mine. În momentul în care el a plecat și s-a afișat și nu s-a afișat la modul să-și pună un story. Au fost zeci de story-uri, poze împreună, au fost momente între ei”, a declarat Ana-Maria Mocanu în urmă cu o lună pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: