Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, cu posteriorul la vedere, din Dubai. Cum s-a fotografiat blondina

Bianca Drăgușanu, cu posteriorul la vedere, din Dubai. Cum s-a fotografiat blondina

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu s-a fotografiat complet goală! Bărbații au fost hipnotizați

Bianca Drăgușanu se bucură de o vacanță de lux în Dubai, de sărbători, și nu ezită să arate acest lucru și pe rețelele de socializare. Blondina și-a fotografiat posteriorul și a făcut furori pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu, cu posteriorul la vedere, din Dubai

Bianca Drăgușanu se bucură de o vacanță de lux în Dubai. Blondina se bucură, de altfel, și de felul cum arată, de aceea și-a fotografiat posteriorul și l-a pus pe rețelele de socializare, informează Spynews.

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat cu posteriorul în timp ce stătea la piscină, dar și în timp ce merge pe aleea de lângă piscină. Mândră de podoaba pe care o are, a făcut mai multe postări pe Instagram la care a adunat mii de aprecieri.

 

Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută cu Alex Bodi

După lungi refuzuri de a vorbi pe marginea acestui subiect, Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi în cei doi ani de relație. Vedeta a mărturisit totul în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea” de la Kanal D. Tot în cadrul acestei emisiuni, Bianca Drăgușanu a precizat și cum a reacționat fiica ei, Sofia.

”Nu am recunoscut până acum. Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam (n.r. Sofiei) că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…”, a spus Bianca Drăgușanu.

Potrivit Spynews, Bianca Drăgușanu a mai recunoscut că a fost bătută, într-o conversație telefonică, cu Alex Bodi când acesta era în închisoare. El a contactat-o prin intermediul unui prieten să-i ceară explicații cu privire la o un zvon legat de o relație cu un turc, pe care ea a negat-o și i-a spus lui Bodi să nu o mai caute.

Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, i-a spus Alex Bodi Biancăi la telefon.

Bianca Drăgușanu: ”Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta”

”Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex. Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a spus Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi la telefon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: