Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu! ”Mereu mă întreabă de tine”

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu! ”Mereu mă întreabă de tine”

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu! Afaceristul a uitat de actuala lui iubită și i-a trimis mesaje importante din închisoare fostei sale soții. 

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu

Biancă Drăgușanu a primit mai multe mesaje din partea omului de încredere a lui Alex Bodi. Afaceristul se află încă în închisoare, astfel că timpul i-a permis să se gândească la viața de afară și la cine îi lipsește cel mai mult. Potrivit spynews.ro, Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu!

Bianca Drăgușanu a fost contactată de omul de încredere al afaceristului din Mediaș care i-a spus că acesta îi duce lipsa în spatele gratiilor și se gândește tot la ea. Mai mult, se pare că Alex Bodi ar fi avut planuri mari cu Bianca Drăgușanu, cu toate că a înșelat-o pe aceasta cu Daria Radionova timp de opt luni.

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu! Blondina a purtat mai multe conversații cu omul trimis de Alex Bodi, acesta încercând să o convingă că încă o iubește și că vrea o relație cu ea.

Omul de încredere al lui Alex Bodi: „A spus Alex că vrea să vorbească cu tine, îmi spune că eu nu îți zic ție ce spune el. Spune că te iubește, ce să mai zic, prostii din astea. Îi stă capul tot la tine, în loc să îi stea la cum să iasă din închisoare”

Bianca: „El este logodit cu această fată, are inelul meu”.

Omul de încredere al lui Alex Bodi: ”Pentru tine era alt inel, crede-mă, nu era acel inel. Luase un inel pentru tine, îl știu, este la mine. I-am spus să se axeze să iasă din pușcărie! Îmi spune că tu trebuia să îi demonstrezi că îl iubești”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: