Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din spatele gratiilor! Bărbatul a făcut o criză de gelozie

Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din spatele gratiilor! Bărbatul a făcut o criză de gelozie

GALERIE FOTO (3) Alex Bodi

Zilele lui Alex Bodi sunt tot mai negre în închisoare. După ce a aflat că va petrece sărbătorile de iarnă după gratii, fiindu-i prelungit cu încă 30 de zile arestul, un alt lucru îl macină pe acesta: gelozia. Deși are o nouă iubită, Daria Radionova, el nu a uitat-o pe Bianca Drăgușanu și a sunat-o din penitenciar să îi ceară explicații cu privire la un nou bărbat din viața ei.

Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din spatele gratiilor

Alex Bodi este tot mai nefericit în închisoare. După ce a aflat că își va petrece Crăciunul și Revelionul tot după gratii, el se confruntă și cu sentimentele de gelozie. Și nu față de Daria Radionova, actuala lui iubită, ci față de Bianca Drăgușanu, fosta lui parteneră. El sunat-o din penitenciar pe cea care i-a fost soție și i-a cerut explicații cu privire la noul ei iubit, informează Spynews.

Nu a fost ușor de găsit blondina, căci Bodi nu avea numărul ei printre cele declarate poliției. A sunat la un prieten și l-a pus să o sune pe Bianca. Așadar, prietenul lui și-a dat telefonul pe speaker încât Alex Bodi să o poată auzi. Chiar dacă se află în arest, Alex Bodi are oamenii săi care îi mai spun una, alta despre viața Biancăi Drăgușanu. Cum a aflat că aceasta a plecat în Istanbul, alături de alți prieteni pentru a se întâlni cu faimosul miliardar, Cengiz Şıklaroğlu, Bodi nu a mai rezistat să o tragă la răspundere pe fosta lui soție.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, i-a spus Alex Bodi Biancăi la telefon.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu la apelul lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, în schimb, i-a reamintit că el are o nouă iubită, Daria Radionova, și că nu este interesată de renumitul miliardar. Bodi i-a reproșat că nu luptă pentru dragostea lui.

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..”, a mai spus Bodi la telefon.

Nervos din cale afară, i-a transmis Biancăi Drăgușanu că-l va căuta pe posibilul ei actual iubit, după ce va ieși din închisoare.

„Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel”, a încheiat Alex Bodi conversația.

Cine este Cengiz Siklaroglu și ce relație are cu Bianca Drăgușanu

Foto: Cengiz Şıklaroğlu, posibilul partener al Biancăi Drăgușanu

Are Bianca Drăgușanu o relație cu Cengiz Şıklaroğlu?

S-a tot zvonit, în ultima vreme, că Bianca Drăgușanu este împreună cu Cengiz Şıklaroğlu. Într-un interviu pentru Antena Stars, Cengiz Şıklaroğlu a oferit un răspuns misterios atunci când a fost întrebat dacă are o legătură cu fosta soție a lui Alex Bodi.

„Bianca este diferită. Bianca este o româncă periculoasă”, a spus Cengiz Şıklaroğlu.

Ce au răspuns Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu când au fost întrebați dacă sunt împreună: „Este o româncă periculoasă”

Sursa: Antena Stars

Alex Bodi se află după gratii de aproape două luni, după ce a fost acuzat de proxenetism, trafic de persoane, constituire a unui grup infracțional și șantaj. Gruparea de mafioți din care făcea parte, racola fete din mediul online și le forța apoi să se practice prostituția în cluburile din afară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: