Redactia.ro
Home » Știri » Alex Bodi va petrece sărbătorile după gratii! Arestul preventiv i-a fost prelungit

Alex Bodi va petrece sărbătorile după gratii! Arestul preventiv i-a fost prelungit

Alex Bodi

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, rămâne în continuare după gratii. Judecătorii au hotărât prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile. Astfel, Bodi va sărbători Crăciunul și Revelionul în închisoare. 

Alex Bodi rămâne în arest

Alex Bodi va rămâne în continuare după gratii. Judecătorii au hotărât prelungirea arestului său pentru încă 30 de zile. Așadar, Alex Bodi va petrece atât Crăciunul, cât și Revelionul, în închisoare, informează spynews.ro.

Alex Bodi a fost arestat de procurorii DIICOT, pe data de 11 noiembrie, după ce a fost acuzat de proxenetism, șantaj, trafic de persoane, dar și constituirea unui grup infracțional. după ce a fost acuzat de proxenetism, șantaj, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional.

”La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism”, potrivit comunicatului emis de DIICOT.

Ce spune avocatul lui Alex Bodi

Avocatul lui Alex Bodi îi ia apărarea așa zis-ului om de afaceri. Neagă că Bodi ar avea cazier judiciar în Germania, dar și acuzațiile de proxenetism.

”Nu are cazier judiciar în Germania. Nu a existat nicio supraveghere oficială care să privească deplasarea în altă localitate. Nu există date care să susțină această afirmație a procurorilor în referatul de urmărire penală. Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret. Valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019 după impozitare pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus depășește suma de 7 milioane de euro! Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât și cele actuale, au fost depuse la dosarul de verificare al judecătorilor. Apar trei persoane în dosar, trei fete, audiate fără prezența avocaților. O fată nu se cunoaște, nu a putut fi auzită de avocați.În 2018 Bodi Alexandru avea surse de venit licit pe teritoriul german, atât de mari, încât nu putea reprezenta pentru el interes de a obține bani de la o fată care practica prostituția”, a mai declarat Dancu.

Cât despre acuzațiile aduse de una dintre victimele grupului infracțional, avocatul Dancu a precizat că nu a fost identificată.

”Referitor la fapta de șantaj, persoana vătămată nu a fost identificată, nu a fost audiată, autoritățile nu au cunoștință unde locuiește presupusa persoană șantajată. Autoritățile germane au colaborat încă din 2016 cu autoritățile române în acest dosar. Datele germane dar și cele ale Europol nu confirmă cele susținute despre Alexandru Bodi”, a mai spus avocatul lui Bodi.

Mărturisiri șocante ale victimelor grupării lui Alex Bodi

Victimele grupării lui Alex Bodi au făcut mărturisiri șocante despre cum erau drogate, violate, injectate cu heroină și obligate să întrețină relații intime cu alți bărbați pentru a aduce bani membrilor grupului.

”C.A.I. a bătut-o cu pumnii și picioarele, amenințând-o cu moartea și spunându-i că el este stăpânul vieții ei. Persoana vătămată XXX a fost legată și obligată să întrețină relații sexuale cu cei trei. G.P.A. a dezlegat-o și a lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a băgat-o cu capul în vasul de toaletă.

Un alt bărbat a umplut cada, iar C.A.I. a băgat-o cu capul în apă, ținând-o un timp, după care a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență asupra membrilor familiei, continuând să o bage cu capul în apă.

În continuare, C.A.I. a dus-o în dormitor și i-a chemat pe bărbații care se aflau în apartament să întrețină relații sexuale cu persoana vătămată. Unii o fotografiau, stăteau în fața ușii și râdeau. Unul dintre bărbați despre care a aflat că făcea tatuaje, a injectat-o cu o substanță, posibil heroină.

Bărbatul cu tatuaj în zona ochiului drept – G.P.A., cel care făcea tatuaje și un altul au dus-o la club pe brațe, spunându-le bodyguarzilor că îi este rău.”, se arată în dosarul anchetatorilor DIICOT.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: