Redactia.ro
Home » Monden » Ce îi lipsește cel mai mult lui Alex Bodi după gratii! ”Nu-i bine deloc! E disperat”

Ce îi lipsește cel mai mult lui Alex Bodi după gratii! ”Nu-i bine deloc! E disperat”

GALERIE FOTO (2) Ce îi lipsește cel mai mult lui Alex Bodi după gratii

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu s-a adaptat deloc stilului de viața din spatele gratiilor și suferă după luxul din vila lui. Ce îi lipsește cel mai mult lui Alex Bodi după gratii!

Ce îi lipsește cel mai mult lui Alex Bodi după gratii

Alex Bodi a fost arestat într-un dosar bombă de proxenetism și trafic de persoane, iar acum se află după gratii pentru 30 de zile. Obișnuit cu un stil de viața excentric, soțul Biancăi Drăgușanu duce lipsă de multe lucruri, iar condițiile din arest îl facă să-și dorească și mai mult libertatea.

Alex Bodi are o viața nefericită după gratii. Condițiile sunt execrabile, însă el duce lipsă de un lucru foarte mult, un lucru care l-ar face să treacă peste restul imediat. Cancan.ro a intrat în posesia unor amânunte uluitoare despre situația afaceristului din arest și a aflat ce îi lipsește cel mai mult lui Alex Bodi după gratii.

Potrivit sursei citate, Alex Bodi a ajuns să fie disperat din cauza interdicțiilor din arest. Acestuia i s-au impus multe lucruri, iar viața nu este deloc ușoară acolo, însă există un lucru care îi lipseșe foarte mult. Acesta nu are acces la injecțiile cu steroizi, pe care și le administra și de trei ori pe zi atunci când se afla în libertate.

Ce îi lipsește cel mai mult lui Alex Bodi după gratii

”Nu-i bine deloc! E disperat. Nu mai poate să își administreze steroizii. Înainte de a fi arestat, Alex Bodi băga și trei doze într-o singură zi. E distrus din toate punctele de vedere. E foarte greu pentru el în arest”, a dezvăluit o persoană din anturajul acestuia.

Alex Bodi rămâne în arest de sărbători

Alex Bodi riscă să își petreacă sărbătorile de iarnă în arest. Procurorii consideră că afaceristul reprezintă în continuare un pericol și au cerut prelungirea măsurilor preventive, potrivit unor surse judiciare. Dacă judecătorii de la Tribunalul Dolj admit cererea depusă de procurorii de la Crimă organizată, Alex Bodi, dar și alți inculpați din dosar vor petrece și următoarele 30 de zile în arest. Sunt șanse mari ca fostul soț al Biancăi Drăgușanu să petreacă Crăciunul, dar și Revelionul în spatele gratiilor de la arestul IPJ Dolj.

Ce îi lipsește cel mai mult lui Alex Bodi după gratii. Afaceristul a fost arestat în urmă cu o lună când procurorii și polițiștii din Craiova au făcut 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope, suspectul în cauză, în timp ce se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate, le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Astfel, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj, au explicat anchetatorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: