Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi vinde palatul din care l-au ridicat mascaţii! Cât te costă dacă vrei să stai în cuibuşorul de nebunii al Biancăi Drăguşanu

Alex Bodi vinde palatul din care l-au ridicat mascaţii! Cât te costă dacă vrei să stai în cuibuşorul de nebunii al Biancăi Drăguşanu

Alex Bodi

Alex Bodi a decis să vândă vila din Pipera în care locuia, după ce acesta a fost ridicat de polițiști chiar din această locuință.

Alex Bodi vinde vila din care a fost arestat. Cât costă

Alex Bodi a scos la vânzare vila în care locuia. Este vorba despre o construcție impresionantă, aflată chiar lângă pădure. Casa are 5 dormitoare, 3 băi, 3 balcoane, 3 terase. Totodată, în vila lui Alex Bodi se găsesc și un dressing, un foișor, o piscină exterioară și un garaj cu șase locuri de parcare.

Vila are, de asemenea, un teren de 1.200 de mp, ea afându-se în zona Pipera-Tunari. Omul de afaceri cere nu mai puțin de 795.000 de euro pentru această vilă.

Potrivit unui site de profil, pe care casa apare la vânzare, ea se află într-o zonă liniștită, fiind perfectă pentru creșterea copiilor.

„În jurul proprietății se găsește o frumoasă pădure și alte vile. Zona nu este aglomerată, ci oferă tot confortul necesar traiului liniștit al unei familii care nu dorește să locuiască în mijlocul agitației citadine. Este locul în care copiii dvs. pot crește în voie, în care puteți organiza adunări de familie, petreceri cu prietenii, lângă piscină, ori unde puteți organiza propriul spațiu de lucru, acasă. Această casă vă pune la dispoziție tot necesarul realizării acestor dorințe, singura dvs. limitare fiind propria imaginație”, se arată în anunțul pus pe un site de profil.

Totuși, prețul este unul extrem de mare, așa că doar cineva cu foarte mulți bani ar putea locui în casa în care Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au stat, pe vremea când erau căsătoriți.

Alex Bodi, acuzat de trafic de persoane și șantaj

Alex Bodi a fost ridicat de polițiști în luna noiembrie, el fiind o persoană de interes într-un dosar de trafic de persoane, prostituție și șantaj. El este acuzat că a obligat mai multe femei să se prostitueze, în special în Germania, pentru a câștiga foloase materiale.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria). Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării, persoanele care le-au preluat primind și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință”, se arată în dosar.

Anchetatorii au mai arătat că cele care nu se supuneau dorințeșor liderilor, erau bătute cu bestialitate sau chinuite.

„Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea unor corecții fizice, caz în care pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție”, au mai transmis oamenii legii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: