Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi și-a sărbătorit ziua de naștere în închisoare. Cine l-a vizitat

Alex Bodi și-a sărbătorit ziua de naștere în închisoare. Cine l-a vizitat

Alex Bodi și-a sărbătorit ziua de naștere în închisoare

Zi de sărbătoare pentru Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Omul de afaceri a împlinit 37 de ani, dar și-a sărbătorit ziua de naștere în spatele gratiilor. Se pare că acesta nu a putut primi vizite din partea celor două fetițe ale sale, avocatul său fiind singurul care l-a vizitat și i-a făcut un cadou.

Alex Bodi și-a sărbătorit ziua de naștere în închisoare. Cine l-a vizitat

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a petrecut ziua de naștere în spatele gratiilor. Alex Bodi împlinește, duminică, pe 6 decembrie, vârsta de 37 de ani. Totuși, această zi nu a putut fi sărbătorită cum se cuvinte de omul de afaceri, pentru că se află în arest preventiv. Astfel, afaceristul a fost nevoit să pună pauză petrecerilor fastuoase cu care era obișnuit. Alex Bodi a fost acuzat de proxenetism, trafic de persoane și șantaj, dar și de aderarea la gruparea infracțională condusă de Adi Tîmplaru, nașul fiicei sale. Fostul iubit al Biancăi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat, afaceristul riscă să-și petreacă următorii 7 ani în închisoare.

În prezent, Bodi se află închis într-o celulă din penitenciarul Craiova, iar cu toate că își dorea să le aibă alături pe ambele fetițe ale sale, acest lucru nu a fost posibil. Potrivit Wowbiz.ro, Bodi ar fi fost vizitat de avocatul său, care i-a adus un pachet de ziua sa, chiar dacă ar fi preferat, să petreacă această zi alături de cei dragi. Așadar, Alex Bodi s-a mulțumit cu 10 l de apă plată și minerală, 10 kilograme de fructe și 5 kilograme de mâncare ambalată.

Din cauza restricțiilor impuse de conducerea de detenție, acesta nu a putut primi niciun tort de ziua lui. Dar, conform legilor în vigoare, dacă Bodi își dorește să facă o cerere în acest sens, afaceristul ar putea primi până la 80 grame de carne de porc și un ou. În urmă cu numai un an, Alex Bodi petrecerea grandios de ziua sa, avându-i alături pe toți prietenii săi. Conform autoritățile, după ce a fost arestat, Bodi și-ar putea pierde funcțiile pe care acesta le deținea. În documentele depuse la dosar se arată că acesta era director la o firmă din Mediaș și jurnalist acreditat la Parlamentul European. Avocatul lui a declarat la un moment dat, că Alex Bodi a câștigat într-un an suma fabuloasă de 7 milioane de euro numai din apariții Tv, jurnalism și comerț, motiv pentru care acesta nu ar fi ales să se ocupe de proxenetism.

Alex Bodi poate pierde milioanele de euro

În urmă cu câteva zile, Bodi a primit o lovitură financiară. Acesta riscă să piardă mii de euro, deoarece nu mai poate onora contractul cu patronul său, Ovidiu Cocoș, din Mediaș, care l-a angajat ca manager la firma sa. Potrivit contractului de muncă, Bodi primea un salariu lunar de 11.000 de lei, iar pentru cele 8 ore de muncă, afaceristul ar fi beneficiat de un concendiu de odihnă de 21 de zile lucrătoare. Cu toate astea, Bodi ar putea rămâne fără acest beneficiu, având în vedere că autoritățile l-au arestat în urmă cu o lună. ”Din exploatarea mandatului (de supraveghere tehnică din data 13.03.2018 – n.r.) au rezultat date că B.A.N. era implicat în activitatea infracțională de trafic de persoane și proxenetism (discuta cu XXX (fosta soție, Iulia Sălăgean – n.red.) despre activitatea de practicare a prostituției, reproșându-i că nu face suficienți bani. Victima îi transmitea că este afectată psihic de comportamentul lui”, explică DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: