Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat la vila lui Alex Bodi după ce a fost arestat. Cine a venit la casa lui

Ce s-a întâmplat la vila lui Alex Bodi după ce a fost arestat. Cine a venit la casa lui

Momentul în care procurorii DIICOT au pătruns la vila lui Alex Bodi a stârnit agitație în jur. Iubita sa, Daria Radionova și soția șefului său, Joseph, au venit de îndată la fața locului. 

Daria Radionova și iubita șefului lui Alex Bodi, au ajuns de urgență la vila afaceristului

Noua iubită a lui Alex Bodi, cea cu care se zvonește că el a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu, a venit grăbită la vila luxoasă a afaceristului, în momentul când a fost ridicat de procurorii DIICOT.  Daria Radionova a venit însoțită alături și de soția șefului lui Alex Bodi, multimilionarul Joseph. Potrivit cancan.ro, Daria Radionova a venit să îi facă curățenie lui Alex Bodi după ce a fost săltat de mascați.

Alex Bodi, acuzat de proxenetism, trafic de persoane și șantaj

Alex Bodi a fost ridicat, miercuri dimineață, de mascați, după ce procurorii DIICOT au descoperit grupul infracțional din care făcea parte. Alex Bodi este acuzat de proxenetism, șantaj și trafic de persoane. Totodată, DIICOT a făcut descinderi la nivel național.

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile în ziua de miercuri.

Grupul din care făcea parte, este vorba despre 18 persoane, aborda fete din mediul online, care se ocupau cu prostituția. Prin metoda LoverBoy, cele 18 persoane cucereau fetele, multe dintre ele și minore. Le forțau să se prostitueze în cluburi din Germania și alet țări europene. Mai mult, victimele erau violate și bătute.

”În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării. Persoanele care le-au preluat au primit și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.

Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea nor corecții fizice. În acest caz, pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție”, potrivit DIICOT.

În timp ce Alex Bodi a fost ridicat de DIICOT, Bianca Drăgușanu este în Dubai alături de Ramona Gabor și pare că vrea să-l dea uitării pe cel care i-a fost partener.

”Vreau să vă mulțumesc din toată inima mea pentru toate mesajele frumoase pe care mi le dați în fiecare zi și că sunteți atât de aproape de mine. Stați în continuare cu ochii pe mine, pentru că vă pregătesc surprize. Viața mea capătă culori minunate, e din ce în ce mai frumoasă. Sunt foarte fericită pentru toate mesajele pe care le primesc și pentru toată susținerea pe care o am din partea voastră”, a spus Bianca Drăgușanu, cu doar o zi înainte ca fostul soț să fie săltat de DIICOT.