Redactia.ro
Home » Monden » Gestul neașteptat al lui Alex Bodi, înainte de a fi arestat. Ce a decis alături de Bianca Drăgușanu

Gestul neașteptat al lui Alex Bodi, înainte de a fi arestat. Ce a decis alături de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a făcut un gest uimitor înainte de a fi arestat pentru proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu avea planuri mărețe, necesare într-o căsnicie. Iar ceea ce avea de gând, avea legătură și cu Bianca.

Ce a făcut Alex Bodi înainte de a fi arestat

Înainte de a fi săltat de mascați, chiar din vila sa luxoasă, Alex Bodi avea planuri mari. Omul de afaceri, acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj, a făcut un gest neașteptat, informează cancan.ro.

Potrivit aceleiași surse, Alex Bodi își dorea gemeni alături de Bianca Drăgușanu, mai exact, doi băieți. În urmă cu câteva luni, când relația lor era roz , cei doi au mers la o clinică renumită pentru insemninare in vitro. Afaceristul își dorea cu orice preț să redevină tată, așa că a mai decurs la alt gest uimitor.

Alex Bodi este cunoscut pentru fizicul său musculos. Iar ca să arate așa, apropiații lui au dezvăluit că își injecta zilnic câtre trei seringi cu steroizi. Atunci când a mers la clinica specializată în fertilizare in vitro, a aflat că trebuie să renunțe la acest lucru, dacă își dorește cei doi copii. Timp de două luni, Bodi a dat ascultare specialiștilor.

Însă, planurile dintre Bodi și Bianca Drăgușanu au fost date peste cap. Relația lor nu a mai decurs atât de bine. Amintim că în urmă cu o lună, au apărut imagini în spațiul public cu Bianca Drăgușanu bătută grav de partenerul ei. S-au împăcat și au evitat să ofere declarații pe această temă. Însă, nu a durat prea mult împăcarea. Cuplul s-a certat din nou. Bianca a plecat să se distreze în Dubai alături de Ramona Gabor, iar Alex Bodi…arestat, după ce DIICOT a făcut descinderi la nivel național.

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile în ziua de miercuri.

Alex Bodi, acuzat de proxenetism, trafic de persoane și șantaj

Alex Bodi a ajuns în atenția DIICOT. Miercuri dimineață, mascații au descins în locuința lui și l-au dus la audieri pentru acuzațiile de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Procurorii au aflat că Alex Bodi făcea parte dintr-un grup infracțional care făcea aceleași lucruri de care este acuzat omul de afaceri. Este vorba despre 18 infractori  care abordau fete din mediul online care practicau prostituția. Foloseau metoda Lover Boy și după ce începeau relații cu ele le forțau să practice prostituția în cluburi din Germania și alte țări europene, ba chiar le violau sau băteau.

”În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării. Persoanele care le-au preluat au primit și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.

Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea nor corecții fizice. În acest caz, pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție”, potrivit DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: